Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Napůl nefunkční touchpad

Dobrý den,

už delší dobu mám ve svém notebooku problém s touchpadem, moc jsem to neřešil a myslel si, že se problém nakonec vyřeší nějakým způsobem sám, nyní mi to však již vrtá hlavou a docela i štve, nuže k problému.

Vlastním notebook značky Asus, model A552M s OS: Windows 10. Problém spočívá v tom, že touchpad sám o sobě funguje, lze pohybovat kurzorem a klikat tlačítka, ale to je tak vše. Touchpad nelze zamykat příslušnou klávesou, neobjevuje se ani v dolní liště a nefungují rychlé gesta např. dva prsty pro scrollování stránky nebo zvětšení obrázků roztažením, jakoby touchpad v počítači ani nebyl, ale přesto pohybovat kurzorem jde. Za zmínku stojí určitě to, že ovladač mám nejaktuálnější, již jsem i zkoušel touchpad odinstalovat ze správce zařízení, problém však přetrvává.

Nemá někdo nějaký tip na tento problém, nebo jste se už s tímto setkali, prosím Vás o radu, děkuji.

Předmět Autor Datum
Ovladač touchpadu pochází ze stránek asus?
manas 13.12.2018 14:38
manas
Více méně ano, aktualizaci jsem dělal přímo v počítači, který mi psal, že již vlastním nejnovější ov…
smite 13.12.2018 14:43
smite
https://www.asus.com/cz/supportonly/A552MJ/HelpDesk_Download/, nebo https://www.asus.com/cz/supporto… poslední
Kachlík 13.12.2018 15:37
Kachlík

Více méně ano, aktualizaci jsem dělal přímo v počítači, který mi psal, že již vlastním nejnovější ovladač na tomto zařízení, na samotných stránkách Asus jsem ovladač získat nemohl, jelikož můj model se již v seznamu neobjevuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru