Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hacknute WiFi?

Pekny den

Takze kde zacat ? no zacnem po poriadku co bol taky starter

Dna 11.12 prisiel mail ( nieje moj je otcov pracovny ) z nejakej nemeckej stranky bolo v nom napisane ze sa mi niekdo heckol do wifi bolo ze spociatku chcel iba zablokovat pocitac a chcel pytat malu sumu penazi. Platba pomocou bitcoinu a ze ak nezaplatim zverejni ciltive informacie. nezaplatil som nic sa nestalo ( zatial )
Ako som hladal na internete tieto emaily su automaticky generovane a netreba sa nicoho bat. pomocou ihavebeenpwned stranky som skontroval email schranku a vyhodilo mi 2 stranky. Ak tomu dobre rozumiem tak stranka kde bol zaregistrovany tento mail bola hacknuta a usla im databaza s emailami.

Presiel cas a o nejaky tyzden sa z emailu neviem akym zazrakom odoslalo 5 emailov - mail delivery system 5 sprav bolo odoslanych s nemeckym textom ( a 2 prilohami ) je to nejaky zvlastny link a samozrejme som nan klikol.
Vyhodile iba internetovu bielu stranku a nic viac predpokladam ze to nejaky virus tak som preblafol pc s ESETom,Malwarebytes,SuperAntispyware,KVRT,ADWcleaner

ESET- vyhodilo 22 hrozieb vacsina bola potencialne nechcena apliakcia a ostatne sa dali vyliecit
SuperAntispyware - Tu som sa naozaj zlakol ze nieco nieje v poriadku a vyhodilo 632 hrozieb a takmer vsetko cookies. Nastudoval som si otom a ak som spravne pochopil tak v pc som mal nejaky vir ktory zbieral osobne data mena, hesla, fotky a pod. a odosielal to nejakej 2 osobe.

Dalsie veci ktore som si vsimol ze znicoho nic vypadne internet a v nastaveniach WAN vo wifi sa typ pripojenia zmeni z Automatic na static. Netusim preco

Dalej uz neviem co mam skusit tak sa obraciam na vas s prosbou o pomoc
Změna předmětu, původně: HACKNUTE WIFI? (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny