Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nerozumim popisku zakladni desky

Mám BENQ FP222Wa. Je úplne super. Hlavne tá veľkosť a rozlíšenie 1680x1050 pixelov. ;-) A pritom bol jedným z najlacnejších. Vtedy stál okolo 7000,-Sk a dnes už stojí menej ako 5000,-Sk (vo veľkoobchodných cenách vrátane DPH). Možno sa to niekomu zdá lacné, ale dnes už sú ceny také. Teda ak nejde o úplne najnovší model, ktorý práve vyšiel z továrne. Niektorí ti možno budú vravieť, že tieto lacné LCD monitory s TNT panelmi sú na nič, no určite to tak nie je. Sú to tie klasické LCD monitory, ktoré vidíš v úradoch a u známych. Je síce pravda, že LCD monitory s S-PVA, S-IPS a inými panelmi majú narozdiel od tých s TNT panelmi perfektné farby, no sú dosť drahé, u nás ich na trhu veľa nenájdeš a využijú ich fakt iba profesionálny grafici. Na hry a iné veci, kde musí byť obraz zobrazený za menej ako 10ms sú lepšie LCD monitory s TNT panelmi. A to ti potvrdia aj tí, čo sú zanietení do tých "farebnejších" LCD monitorov. ;-)

Inak na druhom PC mám tiež BENQ, ale iba normálny 17" monitor (1280x1024 pixelov). Už asi piaty rok (od kúpenia) beží úplne bezproblémovo. V čase, keď sa kupoval, stál asi 12000,-Sk. :-)

Inak pri kúpe si dávaj pozor na pozorovací uhol aby bol čo najväčší. Ja ho mám 176/160, čo je dosť veľký, no sú aj váčšie (=oveľa lepšie).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny