Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi zaplatit na Aliexpresu

No tak přátelé! Vlákno usnulo, ale chápu to, asi radit není co. Včera mi proběhla aktualizace WIN10, tak jsem měl trošku náděj, že se něco změní a nezměnilo se nic. Jen tedy zopakuji(protože jsem z toho trošku nešťastný), ale je fakt, že kromě Aliexpresu jsem zatím nic kartou přes internet neplatil, tak nevím, jestli je ten problém jen na Aliexpresu, nebo všude!
Jen zopakuji:
1. veškeré rady, které jste mi dali výše jsem si ověřil a nepomohlo to (to je jen tak trošku pro "brtnika", který mě osočil, že na rady nedbám), ale kdyby si přečetl celou historii, tak by tu mou reakci našel
2. dnes po té aktualizaci WIN10 jsem si zase něco objednal a stejný problém. Přes PC mi to kartu nevezme ať s diakritikou, nebo bez. Když se přihlásím přes mobil/chrome/ Aliexpres platba proběhne bez problému.

Nevím, jestli to někomu pomůže, ale mezi platbou přes můj notebook a mobil tam jeden rozdíl opravdu je (ale asi to nemá význam, přesto to napíšu). Jak píši číslo karty na notebooku, tak mi automaticky po každé čtveřici znaku čísla karty udělá mezeru. Pokud to píši v chrome, ale přes mobil, píše mi to souvisle dohromady. Pokud to tak odešlu, platba neproběhne (to chápu). Musím tedy dělat mezery mezi těmi čísly ručně (jak je to na kartě) a pak přes ten mobil je platba OK.

Nepomůže to někomu, že by mě tedy navedl, kde je "pes zakopaný"

děkuji moc Lupkovič

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny