Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung TV - zhuršující se komfort

Mám problém s TV, napsal jsem na podporu dopis viz níže. Kdokoliv by mi s problémy, které tam popisuji dokázal pomoci-tak budu rád:

Dobrý den,

Pořídili jsme si novější model televize Samsung UE43NU7402. Předtím jsme měli ten stejný model, pouze o cca 2 roky starší. O novém modelu můžu zatím napsat pouze jednu pozitivní věc a to o stojanu (mimochodem, ten byl příčinou, proč jsme po cca 2 letech museli koupit novou TV) ten působí robustněji. Následující věci mě ovšem donutili sepsat tento dotaz (zejména proto, že nechápu, proč novější, modernější produkt by měl být mnohem problémovější…), jsou to:
- Stream.cz: to že se změnil design a mezi „zábavou“ a „zprávami“ se musí přepínat tam a zpátky, přitom předtím jsem měl jednoduše všechny nejnovější pořady pohodlně za sebou a po pár dnech jsem si prostě našel poslední pořad, který jsem viděl a pokračoval dál a měl v tom systém, to beru jako můj osobní názor na věc a ostatním lidem to třeba může vyhovovat. Nicméně problém! je, že se teď stream seká i když mám nastavenou nejnižší kvalitu obrazu (u staršího modelu nebyl problém, teď je to nekoukatelné – v podstatě jsme o tuto možnost přišli – TV A WIFI JSOU STÁLE NA STEJNÝCH MÍSTECH), přitom you tube jede v pořádku – čím to je?
- Zhruba každý 4. video soubor, který si chci přes flash disk na „smart“ TV přehrát, tak hodí hlášku „nepodporovaná funkce“ (ať už je to .avi, .mkv. atp.) – přitom na starším modelu bylo možné přehrát naprosto všechny!!!
- A když už jsem si ze zoufalství (abych vyřešil bod výše) nainstaloval na PC program „Samsung Smart View“, tak mi napíše hlášku „No TV found“! k tomu mi TV (která po této instalaci PC našla) hlásí: Nebyl nalezen žádný obsah – Předchozí model jsem tímto programem měl přes PC bezproblémů spárovaný…Vážně nemůžete zařídit, aby nebylo tak strašně složité (na vašich stránkách s podporou jsem se nic nedočetl – kdyžtak mě prosím opravte a navigujte) zajistit aby jeden (na PC) nebo druhý (na TV) program dokázali „lajka“ navést tak, aby tento problém dokázal vyřešit sám a nepsal Vám nebo neplatil „specialistům“ za „opravy“, které by vlastně ani neměly vzniknout?!
Pokud mi jakýkoliv z výše uvedených problémů dokážete vyřešit, budu vám vděčný.

S pozdravem

Němec

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny