Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Odborníci, co říkáte na tento NB?

Dcera si chce koupit nějaký pracovní NB (jednoduchý, nenáročný, "otřesuvzdorný") a který by byl schopný vydržet i hrubější zacházení při její práci v terénu a převážení v autě, v jejím pracovním "nepořádku":-). Pozn.: veterinářka velkých zvířat.
Použití pouze klasické administrativní (faktury, objednávky, e-maily, texty a pod.)
A narazil jsem na netu na tenhle. Jde sice o repas (původně byl na trhu v letech 11-15), ale záruku má 2 roky a podle mně má docela dobré vybavení pro požadované podmínky. Chybí pouze numerická klávesnice a USB 3, ale to by pro ni snad nebyl takový problém. Baterie je na cca 12 V a tak by možná byla i možnost, třeba po případné úpravě, nějakého adaptéru i na přímé napájení z baterie auta (bez použití měniče), pokud by došla baterka NB. V recenzích je udávaná výdrž cca 3-5 hodin (ale u některých kratší).
Jinak procesor Intel Core i7, disk SSD 160 GB a dle popisu docela robusní konstrukce a záruka 2 roky. Cena (6000,- Kč), vzhledem k tomu, jak (a případně jak dlouho vydrží :-)) bude používán, celkem velmi přijatelná. Má to sice ještě operák W7, ale aspoň by se nemusela učit nic nového, na starým PC jej má taky.
Jaký je váš názor? Případně, máte nějaký typ na něco podobného, v ceně do max. 10 000,- Kč?

https://www.gigacomputer.cz/zbozi/1066877-hp-elitebook-8440p.html?ref=home&ref_name=Nejprod%C3%A1van%C4%9Bj%C5%A1%C3%AD%20produkty

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny