Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohlizec Chrome - ruzne varianty stejne verze ve dvou tabletech! :-O

Zdravim vsechny kdo mi zkusi dat vysvetleni a maji dost casu a trpelivosti cist roman :-)
Zjednodusene:
Muze mit prohlizec Chrome dve ruzne formy a abych tak rekl "prostredi" a da se mezi nimi vybrat treba pri instalaci? Muzu je nejak zmenit, nebo jsem loutka google?

Podrobne:
Mam docela problem s prohlizecem Chrome. Rodice maji 7" tablet z levnejsi kategorie, nejsem si jisty, myslim ze je to nejaky UMAX, nebo neco (vystridalo se jim jich vic kvuli reklamacim, kdyz to bude potreba, muzu zjistit presne) a Android myslim 4.4, nebo 6. Ja mam (a sranda ze vzhledove totozny) Navitel T500, Android 7.0. Jeste nez sem si ho poridil, nainstaloval sem tehdy nasim prohlizec Chrome, protoze jsem si ho obcas pujcil a predinstalovany prohlizec me stval. Ve svem tabletu jsem mel uz po koupi prohlizec Chrome predinstalovany. Problem je v tom, ze sem zjistil neco nejak spatne. Verze prohlizece jsou podle napovedy stejne, mozna vlivem pozdejsich aktualizaci, ale nasi maji, abych tak rekl lepsi "skin". Jejich se vic blizi verzi na PC, to jest otevrene karty maji na liste nad adresnim radkem, daji se prohazovat mezi sebou, na liste je stale tlacitko obnovit a tak, clovek vidi, jestli se stranka nacita atd... A hlavne tlacitka v pred a zpet!

Moje varianta je stejna jako sem mel drive v mobilu s androidem 4.4, tam byla fajn, na mensim displeji se v ni clovek neuklikne, ale v tabletu uz je to dost na prd. Vedle adresniho radku je jen ctverecek s poctem otevrenych karet a tri svisle tecky kde se schovavaji vsechna dulezita tlacitka a ostatni nabidky menu, az na nejpouzivanejsi, tlacitko zpet. To supluje tlacitko zpet na tabletu, coz je pekne na prd, protoze uz sem si diky tomu parkrat zavrel kartu!! Dost to otravuje a zdrzuje.

Ovsem nejhorsi je, jina vec! Ta moje "verze do mobilu" je krom tlacitek i jinak desne osekana!!! V napovede je uplne prd, v podstate nic uzitecneho, ale nejvic me dozralo, ze uklada stazena data jen a pouze do interni pameti! Poridil sem si pred par dny pametovku, aby sem si v Chrome nezasiral interni pamet stazenymi soubory, ale Chrome ji naprosto ignoruje, i kdyz sem ji v systemu nastavil jako vychozi uloziste, a dal zasira pamet interni. Ve te verzi nasich, nejen ze je volba uloziste, ale primo i volitelna cesta k adresari! Nekdo v google by za tohle zaslouzil....!

Kdyby alespon clovek zjistil, ze jsou varianty pro ovce a pro normalni lidi a nemusel se vyptavat po internetu proc si z neho Google dela srandu :-( Treba v NAPOVDE, misto tech nesmyslu co tam jsou.

Diky vsem kdo mi alespon za Google vysvetli, proc se musim rozcilovat.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny