Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nove video o vzniku a vyvoji poradne

Toto som navrhol asi pred 4 rokmi prvykrat. Ale bol si niekedy v srocke s dalsimi 12 ludmi:-)? Co clovek to nazor a hoci som konatel moj hlas pri hlasovani ma rovnaku vahu ako ostatnych, pretoze podiely mame rovnake. Niekedy je dost tazke presadit nieco, ked nemas podporu u ostatnych. Ja som dokonca v casoch najvacsieho splinu premyslal nad moznostou len platenej poradne, cize free verzia by sa zrusila a bol by vstup len pre clenov. Financne by sme si urcite polepsili a stretaval by som sa len s ludmi, ktori o to stoja (a za to stoja). Parade nie? Radsej mat poradnu pre 50-100 ludi, ako sa tu handrkovat s tisickou anonymnych uzivatelov. Ale tym by sme popreli povodnu myslienku, takze tento napad zostal vo forme myslienky, ktoru som nikdy netlacil smerom von.
Inak som dost zavisly pri svojich napadoch od casovych moznosti vyvojarov, co je dalsi problem, pretoze sa kopec veci odsuva a tlacime to uz roky pred sebou. Momentalne tlacime pred sebou migraciu debat, na tom je totizto stoji kupa noveho servera a presun na novy a uz sme zmeskali asi 2 terminy, ked mali byt debaty presunute.
Zase treba chapat, ze ked pracujes pre velke spolocnosti a pracujes naozaj na 100% tak toho casu na zaluby (medzi ktore radim poradnu) je naozaj zufalo malo a prave asi vyvojari ako jedini stravili nad poradnou viac casu ako ja, takze im to nezazlievam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny