Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem E-ink monitor(paper inkoust monitor) bez podsvícení

Tu Alternativu YOGA BOOK C930 sám vlastníš??

Ten notebook bych si časem třeba koupil domů, pokud je na stejném principu jako ten monitor s HDMI. Nechci vůbec žádné podsvícení.

Jde o to že si to chci koupit do práce, šéf mi dovolí koupit si jakýkoliv monitor ke svému pracovnímu PC, ale tahat tam svůj notebook to nechce vidět - zkrátka zobrazovací zařízení mu je jedno, ale datovou část, čili PC chce mít se svým softwarem, svoje a bla bla... víš jak to myslim... proto hledám pouze nějaké zobrazovací zařízení.....

Čekat, čekat... jak dlouho myslíš než se to rozšíří? věřím že časem bude i barevnej atd. atd. jak stárnu začíná mi dělat neuvěřitelné poíže dívat se do toho jejich monitoru v práci 8 hodin, a toho mám samozřejmě nastavený aby co nejméně svítil.. Asi jsem už starej, dřív zamlada jsem čuměl celej den do CRT monitorů a nic mi nevadilo, zřejmě už únava materiálu.. Někdy si připadám, když jdu z práce jako zfetovanej, může to znít úsměvně, ale fakt, už nemám problémy jen s očima ale celkově.. jakmile mám dovolenou a nemusím do toho čumět, můj stav se zlepší..

Jinak všem děkuju za cenné inforamce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny