Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OneDrive blokuje Internet

Ahoj,
resim zajimavy problem s Microsoft OneDrive. Koupil jsem si Office 365 + 1 TB OneDrive. Nainstaloval jsem OneDrive na W7, zacal jsem synchronizovat prvnich 8 GB dat a najednou jsem zjistil, ze mi nefunguje Internet (Firefox, IE, atd.), pritom OneDrive dal synchronizoval data. Problem neni v pripojeni, mam 25 Mb/s a OneDrive synchronizuje rychlosti pouze cca. 250 kB/s. Zkusil jsem synchronizaci ve OneDrive pozastavit a Internet se hned rozjel. Takto jsem to zkousel nekolikrat, vysledek je vzdy stejny. Diagnostika v IE pri nefunkcnim Internetu hlasi nedostupny DNS server. Proste to vypada, ze OneDrive pri synchronizaci blokuje Internet. Nikde jsem o tomto problemu ale nic nenasel. Nemate s tim zkusenosti?
Diky
Jarda

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
JJ, to je u VDSL dost velký problém. Řešení je kromě zbavení se tohoto předraženého připojení dát ra… poslední
kapole 18.05.2020 16:43
kapole

JJ, to je u VDSL dost velký problém. Řešení je kromě zbavení se tohoto předraženého připojení dát rate limiter na upload. Myslím, že 75% by mohlo stačit, ale nevím jak je to ve skutečno....

Více se ptám v dotazu. Třeba se dozvíš procentuální závislost

Jak závisí dostupná maximální rychlost downloadu (v procentech k max.možnému downloadu) na aktuální hodnotě upload komunikace (v procentech vztažených k maximálnímu uploadu) na připojení ADSL?

Závisí to na absolutních hodnotách rychlosti (ích) připojenínebo ne?

Co ukazuje diagnostika má váhu věštení Jolandy na ezo.tv. Ukazuje to random příčiny a někdy to ukazuje, že žádný problém není. Někdy to hledá neustále přičinu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru