Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co způsobuje kolísání rychlosti zápisu na ext. HD při kopírování dat z NB.

Při kopírování většího množství dat (videa 160GB) z NB na ext.disk ADATA (500 GB), kabelem přes USB3, mi kolísá rychlost zápisu na ext.HD od 0 kb do 80 MB/sec. Spustí se kopírování a postupně rychlost narůstá pod dobu cca 8 sec. pak zase klesá 8 sec. , pak se kopírování na 3-5 sec. úplně zastaví (0 kb) a poté se toto opakuje, přibližně ve stejném intervalu. Občas se doba kopírování vyšší rychlostí trochu prodlouží. A tak se tento obsah dat kopíroval cca skoro 2 hodiny. A před kopírováním byl celý disk nově přeformátován z FATu na NTFS. Ale dělal to i předtím. O co může jít, je to normální? Dík za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A před kopírováním byl celý disk nově přeformátován z FATu to je nějaký disk z roku 2001? zkontrolu…
lední brtník 10.01.2019 20:09
lední brtník
Nevím, jak to bylo možné, ale jde o HD starý tak 4 -5 let. A na to že je ve FATu, jsem přišel tak, ž… nový
George63 10.01.2019 20:33
George63
https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskinfo/ zdrojový disk v pc i ten externí krám od adata… poslední
lední brtník 10.01.2019 23:44
lední brtník

Nevím, jak to bylo možné, ale jde o HD starý tak 4 -5 let. A na to že je ve FATu, jsem přišel tak, že mi nechtěl brát video s obsahem větším než ty 4 GB. Tak jsem teprve koukl na jeho "vlastnosti" a zjistil uvedené. :-/ A teď už mi "vzal" vše, až na to kolísání rychlosti zápisu. Zkusit crystaldiskinfo můžu, pokud si myslíš že by to mělo význam.;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru