Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Procesor AMD Ryzen 1800x vytížen na 99%

tazatel si stěžoval, že má (chvílemi) cpu vytížený naplno. ostatně ani procesor v klidu zatížený 10% není normální.
zjistil jsi snad, co mu to způsobuje?

To,že je neznáš neznamená,že jsou k ničemu a je jen otázka jak s nima tazatel dokáže naložit

jsme u toho. já nemůžu znát veškerý odpad co na světě existuje. a mám pocit, že ani tys k tomu nepřidal žádné vysvětlení.

není to můj krám, neinstaloval jsem ten balast, na rozdíl od tazatele se nemůžu před sebe podívat myší nad proces pro popis odkud to běží, tak proč bych to za něj googlil a pak hádal, proč to do jeho pc cpal?
ono už dobrovolně si nainstalovat ess není úplně nejbystřejší nápad. chápal bych to u notorického warezáka, ale těm stejně nepomůže ani svěcená. ale pařmen, kterému záleží na výkonu, si tam nacpe diskový zpomalovač? k čemu?
podle mě tam nainstaloval všechno co bylo zmíněno na nějakém zapařeném fóru a teď se diví. ale chybí tu hlavně jeho reakce, k čemu přesně tam ten bordel má.

věčina programů je od základní desky

možná má smysl pro humor, ale je vedle.
přibalený "bonus" od základní desky bych tipoval leda ten "msi gaming lan manager" - a k čemu tam to svinstvo je? ovladač to není, jen krám který se montuje do něčeho, po čem mu nic není.
typ desky dodatečně uvedl "msi b350 tomahawk", má zastaralý nevýkonný 1gb realtek 8111. co chce na něm manažovat? má být rád, že ta síťovka jede.

když se mu takových aplikací potká víc, pak se nemůže divit, že si to občas žije svým životem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny