Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s ovladačem na myš Logitech M500

Ahoj všem,
mám nainstalovaný ovladač na tuto myš, originální, a mám nastaveny tyto vlastnosti: že naklopením kolečka myši doleva/doprava (což myš umožňuje) = další tlačítka navíc. Standardně je tam nastavený nějaký scrolling vlevo, vpravo, ale já jsem si v tom ovladači aplikace nastavil, že naklopením doprava = klávesa F8, naklopením doleva = CTRL(C).

Problém je ten, že když kolečko naklopím například doprava (aby to zmáčklo F8), přestane v aktuálně otevřené aplikaci fungovat scroll kolečka nahoru a dolů, ale doleva doprava to funguje normálně. Když pomocí ALT-TAB přejedu do jiné aplikace, tam to normálně scrolluje. Když se vrátím zpátky, tak stále nic.

Co pomáhá, je zmáčknout klávesu windows (start) a znovu spustit (dělám to vyhledáním podle názvu aplikace) ovladač na myš. A od té doby to zase funguje a scrolluje do chvíle, než kolečko myši naklopím na některou stranu. Pak musím zase restartovat ovladač na myš.

Mám WIN10 x64 a rád bych si s tou myší zahrál Wowko, mám na to naklopení kolečka nabindované různé klávesové zkratky, které ale nefungují tím, že je potřeba restartovat ovladač myši.

Nenapadá někoho, v čem by mohl být problém? Děkuji.

Předmět Autor Datum
ovladač je aktuální a opravdu je určen pro tuto myš? poslední
touchwood 14.01.2019 06:14
touchwood

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru