Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Duplikace plochy v AVG

vaše odpověď je ve stylu (kup si nové auto, když máš na skle rozpláclou mouchu)

moje odpoveď je v štýle, když Vám horí dom, tak nehaste to knihami z knižnice.... AVG je proti virusom, ale dnes 95% škodnej tvorí malware typu adware, spyware a pod. Na to je AVG prikrátke... Druhá vec je že AVG má v sebe tucet funkcionality, ktorá z neho robí jak již kolega zmínil bloatware,... tieto funkcionality sa hrabú v OS na takej úrovni, že ho vyložene poškodzujú (a ten driver guard či čo to je, to predpokladám že je to isté ako bežný driver booster, aneb samo je to virus, čo spôsobuje chyby, ak nie rovno BSOD, už som takých ako Vy videl, ich počítač bol v stave nepoužitelnosti).

AVG je software, ktorý bych neodporúčil ani najvätšiemu nepriateľovi...

okrem toho Win8/8.1/10 obsahuje už Antivirus v sebe.

Dnes bych jediní antivirus vo winoch odporúčil WinDefender, a inak radšej používať normálny antimalware ako MBAM s ADWCleanerom... pre pokročilejších je možnosť odhytiť si čo sa pri štarte spúšta skrz autoruns, skontrolovať procesi bežiace v pamäti skrz procexp, a kontrolovať si sieťovú komunikáciu, a prícus procesov k sieti cez TCPview.

Ak ale už silo mocou chcete nejaký "iný" antivir, tak buď clamAV / Immunet, prípadne ešte Avira, to sú momentálne jediné antiviri, ktoré síce majú málo užitku, ale aspoň neškodia systému. A že ten Windows najmä desiatky už sú poškodené z výroby dostatočne na to, aby niekto ešte do neho šťúral a poškodzoval ho ďalším softwarom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny