Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ukradeno 700 mil. emailů a hesel. Potřebuji software na hesla.

I. dopyt:

Zmeň si silné heslo k mailom v znakoch ascii vyrobené nejakým generátorom hesiel. Online nie je bezpečné riešenie, použi nejaký SW:https://www.dobreprogramy.sk/passwords-generator

Silu hesla skontroluj, aby si poznala ako funguje kombinácia znakov v praxi; http://www.zsnovot.edu.sk/ucitelia/bendik/pocitace/pasmeter/index.htm

Používaj na mailovú komunikáciu domáci PK (Thunderbird od Mozilla), aby sa sťahovali maily zo serverov porád tebe na disk a neviseli kdesi na free úložiskách. Pravda, ak nepoužívaš IMAP s prístupom na servery kdekoľvek.

Len daj bacha na silu a počet znakov, niektoré free mailové servery sú limitované nielen počtom, ale aj použitými znakmi v tabuľke ascii.

II. dopyt:

Vlastné doklady stačí 2x zazipovať napríklad WinRar. Zipku ošetri silným heslom. Heslá si ulož v Notepad.exe doma na fleške, tiež pod nejakým ľahkým hesielkom, napr. "12345abcde" trebárs znaky môžu byť od seba oddelené medzerníkom lebo aj medzerník predstavuje znak.

Ak si trúfaš použi nástroj Bitlocker od Windows na šifrovanie celého oddielu logicky deleného pevného disku určeného na doklady a na zálohy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny