Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ukradeno 700 mil. emailů a hesel. Potřebuji software na hesla.

To, že ti zčervenaly maily, podle mě nic neznamená. Mně zčervenal jeden mail ze tří a přisuzuju to tomu, že jsem asi před 15 lety nechal omylem pár let ten mail v textové podobě na jednom testovacím nainstalovaném cms na freewebhostingu a který se dostal do spam databází. Nachází se tam pouze mail, nenachází se tam heslo ani od cms, ani od mailu a ani od jiné služby. Kontroloval jsem to pomocí toho 24 GB souboru hesel na tebou uvedeném webu. To já aby každý nepropadal panice, pokud mu tam něco zčervená.
Stáhni si taky ten 24 GB (zabalené to tam má asi 12 GB) soubor, a zkontroluj si lokálně ty hesla tak, že si uděláš jejich sha1 a zjistíš, jestli jsou v tom souboru, jesli ano tak jsou 2 možnosti:
a) buď opravdu zná někdo tvé heslo
b) máš slabé heslo a používá jej i někdo jiný
v obou těchto případech každopádně okamžitě změnit heslo. Ale jak píšu, není potřeba propadat panice po zčervenání mailu, to až po zčervenání hesla (sha1 hesla při porovnávánáí lokálně) :-)
Pro sha1 hesla můžeš například použít:
https://timestampgenerator.com/tools/sha1-generator
a vyzkoušet si to můžeš na heslu 123456, jeho sha1 je 7c4a8d09ca3762af61e59520943dc26494f8941b a v tom souboru se nachází na 1 místě.
... a nebo to rovnou testovat na tom webu pokud ti nevadí, žes tam zadávala maily a k nim budeš zadávat i hesla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny