Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ukradeno 700 mil. emailů a hesel. Potřebuji software na hesla.

Keepass ale nic z toho o cem pises neresi. Je preci uplne jedno, jestli si udelas tajne heslo a budes ho strezit jako oko v hlave, kdyz tvuj email a jeho heslo unikne od poskytovatele emailu.

Co bys mela dodrzovat, mit na kazdou sluzbu jine heslo. Protoze si velke mnozstvi hesel nebudes pamatovat, tak je tu Keepass, jehoz heslo si pamatovat musis jako jedinne. Timto heslem se prihlasis ke Keepassu, kliknes na radek se sluzbou, kliknes na uzivatelske jmeno a das copy/paste do sluzby, to same s heslem. Neni to pomalejsi nez kdybys na sluzbe vyplnovala jmeno a heslo rucne.

Addony do Keepassu mohou byt kompromitovany snaz nez samotny Keepass, takze ja pouzivam jen holou aplikaci Keepass a addony na zjednoduseni nepouzivam.

Na Androidu mam kompatibilni:

https://play.google.com/store/apps/details?id=keepass2android.keepass2android_nonet&hl=cs

---

Jinak samozrejme pouzivam dvoufazove overeni, ale jenom nekde: na uctu u Microsoftu pres jejich autentifikator na Android, na uctu na Steamu pres jejich Guard a na uctech na GOGu a Originu pres email.
Na Google uctu dvoufazove overovani nepouzivam a nepouzivam to ani nikde tam, kde vyuzivaji Google autentifikator, protoze s nim mam spatnou zkusenost a nechci prijit o ucet vlivem chyby v autentifikatoru od Googlu.
Pouzival jsem dvoufazove overeni i u banky pres aplikaci Airbank, ale jednou mi kleknul mobil a ja se nedostal do uctu, takze jsem musel na pobocku a dvoufazove overovani jsem vypnul a mam klasicky uz jen potvrzujici SMSky jako driv.

Mate zkusenosti nekdo s dvoufazovym overovanim na Seznamu? Nekdy to chci prubnout, ale jeste jsem se k tomu nedostal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny