Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - free fotogalerie s alby

Ahoj,

z joomly jsem přesedlal na jednom projektu na wordpress a velmi se trápím s fotogalerií. Snažím se udržet web co možná nejvíce uživatelsky přívětivý pro BFU a proto hledám plugin který umí tvorbu alb a automaticky pak generuje pohledná alba bez nutnosti dlouhého nastavování uživatelem.

Bohužel narážím na to, že většina free pluginů je buď silně ořezaná o funkce kdy třeba umí jen jednotlivé galerie ale už neumí sdružovat do alb (vyžaduji pak třídění dle let) nebo jsou limitované počtem fotografií.

Už jsem zkoušel kde co možného, od Enviry, nextgenu a kdoví čeho všeho. Nicméně žádná galerie nefunguje jednoduše tak jak bych si představoval. Envira neumí v základu ani galerie.

Ve zkratce, už mě nebaví zkoušet xy pluginů abych vždy po nainstalování zjistil, že neumí to a ono bez dalšího doplňku za desítky $.

Můžete proto prosím doporučit nějakou vzhlednou galerii, která umí jednoduše vytvářet galerie, do nich vkládat alba a to pak zobrazovat na webu?

Předmět Autor Datum
Já používám Responsive Lightbox
leo 21.01.2019 19:22
leo
Díky, ten vypadá slušně. Problém je ten, že v menu mám položku fotogalerie a ta by měla směřovat na… poslední
Redsnake 21.01.2019 20:18
Redsnake

Díky, ten vypadá slušně.

Problém je ten, že v menu mám položku fotogalerie a ta by měla směřovat na stránku kde budou tři kategorie, rok 2016, 2017, 2018. A až po kliknutí na kategorii by se zobrazily všechny alba v rozkliknuté kategorii.

Kategorie jsem si vytvořil, ale nevím jak je použít. Dokážu na stránce pouze vložit shortcode konkrétního alba. Takto bych samozřejmě mohl vytvořit manuálně jednotlivé kategorie pro roky a vše by fungovalo přes stránky a příspěvky. Ale nerad bych si komplikoval život a nutnost přidávat to tam při každé aktualizaci ručně mi jako komplikace přijde.

Nejsem si jist jestli jsem se vyjádřil jasně :D Prostě potřebuju nějak vypsat všechny alba např. z kategorie 2018 na konkrétním příspěvku či stránce. Prostě abych každé nově přidané album nemusel přidávat pomocí shortcode na stránku "fotogalerie"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru