Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje funkcny sposob ako zakazat update pre W10 Home?

Stiahni si od MS; wushowhide.diagcab, preskenuj záplaty (čo ti ponúkne), pričom nechcenú veľkú záplatu zruš. Nemala by sa viac objavovať.

Link na xindel: https://support.microsoft.com/cs-cz/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window

Ono je to veľmo problematické takto eliminovať "veľké, inovačné" záplaty, pritom používať bezstarostne všetky ostatné KB-čka ťahané a inštalované potichu na pozadí. MS si nájde vždy nejakú skrytú cestičku, že ti po čase vyskočí nainštalovaná posledná Edícia skôr, než povieš švec.

Lepšie riešenie je zablokovať všekeré záplaty (dá sa aj v Registroch W10, prípadne Firewallom) a manuálne ťahať záplaty podľa nálady, času, vkusu, potreby hrať sa z nudy. Beztak nie je vhodné niekam sa ponáhľať, nech muchy vychytajú ostatní zo širokej škály más verejnosti spokojných užívateľov W10.

Osobne ťahám (povolím záplaty) raz cca za šesť mesiacov, ale vždy mám spravenú po ruke vyladenú, čistú bitovú kópiu (image) systémového oddielu. Čert pri MS, hlavne pri W10, nikdy nespí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny