Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software na zobrazení teplot

Mezitím, co ty jsi se zeptal na otázku, která je úplně nepodstatná, pokud se jedná o běžného uživatele, což se v tomto případě zjevně jedná, už dostal 2 odpovědi od někoho jiného.

Neříkám to jen tak. Přístup "zeptáme se uživatele na všechno, aby se mu všechno líbilo", se ve světě prostě neujal. Jako příklad poslouží například Linux vs jakýkoliv software od Apple.
Zatímco Linux dovoluje uživateli si systém plně přizpůsobit, Apple je co nejminimalističtější. Co to ve výsledku znamená pro uživatele? Že má plně funkční systém, který může být plně optimalizovaný pro danou konfiguraci, tím pádem i rychlý. Navíc se nestane, že změnou v konfiguraci se cokoliv rozbije, jelikož tam prostě žádná není. Linux je opak.

Je to rada do života. Zkusit změnit přístup "nebude to na mě, když se zeptám, co tam mám nastavit" na "nastavim tam tohle, protože si myslím, že je to dobře". Tahle jednoduchá změna dělá rozdíl mezi vedoucím a řadovým pracovníkem. Rozdíl mezi úspěšným a neúspěšným vedoucím pracovníkem je pak v tom, jestli ta rozhodnutí, která na své cestě dělá, jsou správná.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny