Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolik lidí klikne na reklamu?

(... dokončení)

Je-li šance, že vaše výrobky bude používat nějaká skupina fanoušků do něčeho, zkuzte ji najít, promluvit si s pár členy, přijít na jejich setkání a patrně vám dovolí tam "tak trochu bokem hlavního programu" odprezentovat své výrobky, zvláště pokud o jejich výrobě víte více a jste to schopen zajímavě podat. Třeba taková "historie výroby mýdla v zemích českých se zvláštním přihlédnutím k mýdlům holicím" by mohla být vstupenkou na setkání břitevníků ( https://britva.cz/ ) stejně jako ukázka sortimentu brusných kamenů (... a moje firma dělá tohle a kdybyste si to chtěli vyzkoušet mám pár malých vzorků ssebou a zbytek koupíte na této adrese ... ) samozřejmě s tím pak chce dál pracovat - na příslušném fóru diskutovat, případně se svolením převzít čast rad na své stránky ... (a pak se třeba o sobě dočtete i na místech zcela nečekaných, jako na stránkách o Linuxu - http://www.abclinuxu.cz/blog/gilhadoviny/2012/1/promeny-aneb-brousime-s-mikrospopem a http://www.abclinuxu.cz/blog/gilhadoviny/2012/1/vypraveni-hruzyplne-o-nakupu-jednom-internetovem )

Takže pokud chcete podpořit prodej něčeho zajímavého, na čem sám máte podíl, nebo o tom hodně víte, tak to jde i takovýmto způsobem, kdy vaše stránky budou lidé sami vyhledávat pro jejich obsah a to, že v tom obsahu kromě spousty zajímavostí také odkážete na svůj ešop na místech, kde se to hodí má mnohem větší impakt, než když někde jen tak visí nějaká nablblá reklama (vtipná a originální se povede jen vskutku vyjímečně).

Také není problém mít odkaz na svůj ešop v patičce a vykecávat se na fórech, kde se diskutuje něco, čemu rozumíte a má to obsah s vaším obchodem. Já sice ešop nemám, ale stejně se často s oblibou cituju, když někdo řeší něco, co já dávno nejen vyřešil, ale i jinde popsal a protože to je k věci, tak s tím není problém (vy byste odkazoval do svého koutku rady a návody na příslušné články, které by teprve v rozpisce materiálu vedly na váš obchod) - například jako já tady https://www.arduino-forum.cz/viewtopic.php?p=5752#p5752 nebo tady https://www.arduino-forum.cz/viewtopic.php?p=3841#p3841

---

A když už se tu rozkecávám o produkt placementu, tak jsem si nedávno založil http://micro-corner.gilhad.cz/ kde chci shromažďovat pod jednou střechou své povedené i nepovedené experimenty pro poučení generací příštích, jakož i osvěžení paměti vlastní. (Zatím ještě zápasím s redakčním systémem https://getnikola.com/ , ale brzo už bude přibývat obsah mnohem rychleji a grafika se taky zlepší) A postupně sem stáhnu na vlastní hosting vše co za to stojí a další věci budu vytvářet převážně tady a pak až umisťovat na příhodnější (= více navštěvované) servery (z nichž jsem tu několika už udělal reklamu zase já :-)
) Proč? Proto: http://micro-corner.gilhad.cz/proc.html )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny