Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Huawei Y6 II se začal sekat

Dobrý den, mám větší problém s mým telefonem Huawei Y6 II. Mám ho už druhým rokem a začal se mi asi před 2 měsíci sekat. Při prohlížení jakýchkoliv sociálních sítí (Facebook, instagram, youtube, twitch...) se mi po nějaké době prohlížení sekne, napíše mi to chybu, ukončí se aplikace a už nejde ani zapnout dokud nerestartuji nebo nepočkám nějakou chvíli než to zase zapnu, ale stejně ten restart tak moc nepomůže, protože po nějaké chvíli to udělá zase to samé. Třeba u aplikace twitch koukám stream a sekne se jen obraz a zvuk pořád jede, pokud chci tu aplikaci vypnout a zapnout tak už se ani nezapne a zase to napíše chybu a vynutím ukončení. Někdy dioda která ukazuje např. zprávy, pořád bliká i když si tu danou zprávu otevřu. Nebo se mi stává že nastavený budík mi ani někdy nezazvoní, jelikož ta aplikace nereaguje a po sléze mi to zase vyhodí stejnou chybu. Někdy budík zvoní jen pomocí vibrace bez melodie, nebo když zazvoní i s melodií, já ho vypnu a po vypnutí stejně telefon vibruje dál dokud neuzamknu telefon. Jednu dobu to přestalo dělat a potom se to zase vrátilo, asi tak 2x. Napadlo mě jestli to nemůže být tím že přes noc pořád nechávám nabíjet telefon. Telefon je už po záruce. Přeinstalace telefonu nepomohla. Budu rád za všechny rady. Díky

Změna předmětu, původně: Huawei Y6 II (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nefunguje? Vyhodit! Bohuzel, presne takto si situaci predstavuji vyrobci telefonu a delaji vse pro… nový
RedMaX 08.02.2019 18:26
RedMaX
Promiň, že odepisuji až skoro po měsíci. Update mám B120, žádnou aktualizaci mi to nenašlo, snažil j… nový
SmOkeyi 03.03.2019 17:05
SmOkeyi
Nepises, jestli mas telefon od O2. Tento operator si totiz upravuje tovarni ROMku, kterou dostane od… poslední
RedMaX 03.03.2019 17:17
RedMaX

Nefunguje? Vyhodit!

Bohuzel, presne takto si situaci predstavuji vyrobci telefonu a delaji vse pro to, aby uzivatele nemeli jinou moznost.

---

Podle toho co jsem nasel na netu by posledni upgrade firmwaru pro Huawei Y6 II mel byt B197.

Mas?

Aplikace - nastaveni - o telefonu - softwarove informace - cislo softwaru, posledni ctyri znaky by mely byt B197 nebo pripadne vyssi cislo.

Jinak na wifi jit do nastaveni systemu - o telefonu - aktualizace a aktualizovat to.

Pokud mas telefon preprodavany od O2, nemas B197 nebo vyssi a aktualizovat to nejde, tak to vyhod.

Promiň, že odepisuji až skoro po měsíci. Update mám B120, žádnou aktualizaci mi to nenašlo, snažil jsem se to udělat ručně, taky mi to nešlo. Ale momentálně mobil funguje správně jak má, takže jsem to ani nějak dál neřešil. Díky za radu. Až se to zase začne sekat, tak to zkusím znovu nějak opravit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru