Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 4k vs 144hz pre gaming

Jak hodně je tako širokoúhlý poměr podporován u her ? U starších počítám že vůbec.

- "Vsechny co hraju" jedou bez problému na [21:9]. ( hraju hlavne strtegické, MMORPG a nekteré zavodni)
- U nekterych starsich her je zapotreby nekdy rucne doupravit / upresnit "config.txt" nebo configuracni "default.cfg" tusim jen ze u jednoho dilu COD jsem potreboval pozmenit executable. Her z roku 2013 - 2015 mam hafo, nevim ze by nejaka vylozene nejela.
- Uz ji jako byvali uzivatel Nvidia@Suround, nebo AMD@Eyefinity (ktery jsem zacal pouzival nekdy okolo roku 2008/2009 -- pred 10 rokama) 3x monitor jsem s "nudle" rozlisenim nejak problém nemel kde [21:9] je na to v podpore o proti AMD@EYE a Nvidia@SU podstane lépe. Vzdy se da najit nejaka hra a idiotsky ji predhazovat co na [21:9] nejde, ale stale je to drtiva vetsina her "co jdou" jak "nejdou", co ja vim z nakych 200 her mi snad na [21:9] neslo nastavit 10 tudiz "v mém pripade" 1 hra z dvaceti .. (pri nejhorsim hru spustim v 16/9 kde je problém ?).
* [21:9] monitory v domacim prostredi pouzivam od "LG" s rozliseni "3440 x 1440p" a "2560x1080p".

PS: Né jen u strategickych, ale i u FPS mas lepsi rozhled kde protivnika vidis v podstate drive. Par let zpatky to bylo jeste u hry "Warctraft 3 Online" s Eyefinity (3x monitor) se hodne diskutovalo jestli to nebude brano jako podvadeni, kde nekteré blizici se jednotky vidis driv nez ostatni hraci.
* Me osobne tento typ pomeru "na hry" vyhovuje. Pak je to jak se vsim vis co, nekomu vyhovuje, nekomu né, kazdého vec a kazdy at se ridi podle toho co mu vyhovuje, prece si do baraku nedam nakej hnusnej obraz jenom proto ze nekdo tvrdi "ze je to lepsi"..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny