Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Freesync 2 HDR

Monitor a grafika maj 2.0 hdmi ale to Freesync 2 HDR proste nejde

- Jeste jednou ti opakuji ze AMD@FreeSync je urcen pro grafické karty AMD. Pro "HDR" je to jedno, je i pro AMD nebo Nvidia ci IGP. Klidne si tvrd opak a cekej.
- Sam vidis ze ti to nefunguje. Nevim kdo ti nakecal takové blbosti, ale jestli neveris tak vice informaci o 'Hardwérové' kompatibilte najdes na strankach vyrobce AMD.

AMD Oficial : : https://www.amd.com/en/technologies/free-sync Mas tam jasne napsano, ze "funguje jen s grafickym chipem AMD".
AOC vyrobce tvého monitoru : https://eu.aoc.com/fr/gaming/products/ag322qc4 : I zde ti pisou, ze "FreeSync je kompatibilni jen s grafickyma kartama AMD".
Wikipédia : https://en.wikipedia.org/wiki/FreeSync#FreeSync_2_HDR : "AMD pouziva FreeSync a vyrobce grafickych karet Nvidia pouziva G-Sync"
* Jestli jsi chtel HW_Sync pro tvou grafickou kartu Nvidia, mel jsi zakoupit monitor s funkci Nvidia "G-Sync" né "FreeSync".

PS: Jestli chces stale tvrdit ze "FreeSync" funguje na grafickych chipech Nvidia, "tak si prispevek oznac jako vyreseny" jelikoz radu nechces a realné fakty a pokyny vyrobce nedokazes akceptovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny