Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Antivírus

Dobrý večer, mám notebook s Windows 10 home verzia 1809 čistá inštalácia. Antivirak používam Windows Defender a malwarebytes free. Včera sa mi notebook trocha spomalil, tak som ho preskenoval pomocou defenderu úplná kontrola. Našiel trojan Zpevdo. A. Ale predtým ma a to vôbec defender neupozornil. Nejak sa strácam co sa týka ochrany pomocou Windows defender. Ako sa ten antivyrus dostal do PC. Viem že ani jeden antivyrus není 100 percentny, a najdôležitejšia ochrana je medzi mnou a notebookom. Ale keď si budem dávať aj najväčší pozor aj tak sa vírus do PC dostane abud mam naň defender upozorni alebo nie.Takze keď defender nezachytil jeden vírus nezachyti ďalší a ďalší

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ok takže v skratke povedané a napísané viď.vyššie,to čo ja do notebooku stiahnem defender na to nere…
pista 54 26.03.2019 11:17
pista 54
Večšinou sťahujem zo zabezpečených stránok https cože? jak souvisí zabezpečení tvého spojení (https… poslední
lední brtník 26.03.2019 21:37
lední brtník

Ok takže v skratke povedané a napísané viď.vyššie,to čo ja do notebooku stiahnem defender na to nereaguje,preto som zvážil kontrolovať svoj notebook defenderom uplná kontrola každý druhý deň.Kedže dosť často sťahujem filmy,a iné srandy.Večšinou sťahujem zo zabezpečených stránok https,ale aj tie možu byť zavírené.Takže ten vírus sa mi do pc dostane,ale ked sa ho pokúsim spustiť defender ma naň upozorní,ale nie je na škodu ako som napísal vyššie preskenovať pc defenderom uplná kontrola a vírus najsť a odstrániť.

Večšinou sťahujem zo zabezpečených stránok https

cože? jak souvisí zabezpečení tvého spojení (https) s tím, jestli na cílovém serveru je kradený obsah, warez, podvodné skripty nebo odtamtud instaluješ "jiné srandy" s přibaleným adwarem/spywarem, které tvůj antivir ignoruje a ty jejich instalaci jen tupě odklikáváš?
no hlavně že kradený winrar ti vyhovuje, fakt miláček.

takže neustálé dotazy co měsíc na malware ve tvém pc je jen náhoda.

jak ti bylo doporučeno výše, nauč se zálohovat. taky zkus pochopit, kudy se malware (nadmnožina nejen nad viry) šíří a co napadá.
nic ses nenaučil, nechápeš nic. tu zálohu budeš brzo potřebovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru