Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud myslis: CEDR, tak musis byt povereny pracovnik (asi z MF ČR). Tyto veci pak resi administrator…
gd 22.07.2008 22:30
gd
já mám problém s pomalým stahováním torrentu a protože mám neveř. IP, tak mi doporučili aslespon pře…
NEZNALEK 22.07.2008 22:47
NEZNALEK
Ted jsem trochu mimo - protoze mas pomaly torrent nastavujes sdileni v siti??? ::) Ceho tim chces vl…
gd 22.07.2008 23:05
gd
no ja jem nepochopil, proč mi radí kontrolovat firewll vubec....to prece když mám neverejnoul IP nep…
šulda 22.07.2008 23:25
šulda
drz se jedinneho nicku, nebude tu hokej... Kontrolovat ti radi proto, aby jsi se ujistil, ze nemas…
gd 22.07.2008 23:39
gd
drz se jedinneho nicku, nebude tu hokej... Se nedivím, že někam neví jméno, když si ho nepamatuje a…
Kráťa 22.07.2008 23:47
Kráťa
Chlapče ten NBIck měním kvuli takovejm jako seš Ty....ja mel zato že tohle je poradna a ne forum kde…
šulda 22.07.2008 23:52
šulda
NBIck V l a d i m ir, NEZNALEK, šulda. ůhoní ego, reakce hjodne vypovídají, místo pr poradyn, Jak zj…
karel 23.07.2008 00:49
karel
Karle, zásadně musíš psát DocentChocholoušek. To je něco jako AmiPro. Jinak bys mohl upadnout v pode… poslední
Vladimir 26.07.2008 12:39
Vladimir

já mám problém s pomalým stahováním torrentu a protože mám neveř. IP, tak mi doporučili aslespon překontrolovat nastavení windows firewall /mám xp profesws.2/. Tak jsem si stáhl nejakej obsáhlej návod. Jmenuje se to KONFIGURACE SITE FZU VE WINDOWS XP CZ. Vse souhlasilo. Akorát v položce MISTNI NASTAVENI ZABEZPECENI/ZASADY ...jsem nemel povoleno....KLIENT SITE MICROSOFT:serverum SMB......dal jsem dle navodu OK...akorát jako Lama nevim k čemu to je:-) no a to je vše a pak ten návod pokračuje sekcí PRIKLAD PRIPOJENI ....sDILENI V PRUZKUMNIKU . Že v NÁSTROJICH dát- pripojeni sitove jednotky do kolonky SLOZKA, vepsat prej cedr/homes -pripojit pomocí jineho uziv. jmena a zadat tam uziv.jmeno a a heslo na CEDRU a OK.....nevim o co go a jestli tohle mám provádet také když mám never. IP?????

Ted jsem trochu mimo - protoze mas pomaly torrent nastavujes sdileni v siti??? ::)
Ceho tim chces vlastne dosahnout? Pripojeni k virtualni siti, nebo proxy nebo co jineho? Ja osobne z toho moc nepochopil, snad ti nekdo poradi...

vygoogloval jsem jen KONFIGURACE SÍTĚ FZÚ VE WINDOWS XP CZ, Konfigurace site Fyzikalniho ustavu AV CR ve Windows XP.

Samba umožňuje připojit se na unixovské a linuxovské servery ( cedr , sosna , ftp server… ) a sdílet na PC s MS Windows adresáře na těchto serverech, tak jako by to byly místní síťové disky. Pro připojení je nutno zadat heslo, které se (až do zahájení platnosti připravovaných bezpečnostních opatření) přenáší nešifrované. Tuto volbu je třeba ve Windows XP nastavit.

O co se vlastne snazis? Pripojit k siti Akademie ved Ceske republiky? Proc???

no ja jem nepochopil, proč mi radí kontrolovat firewll vubec....to prece když mám neverejnoul IP nepomkuže ne???? ještě dál v tom nastaveni firewall je položka VYJIMKY/sdileni tiskaren a souboru...UPRavit vyjedou porty TCP a UDP dát ZMENIT OBOR. Mám tam danou možnost JEN V MISTNI SITI. JE TO TAK DOBRE, NEBO MAM NECO ZMENIT???jinak ve firewall dle navodu mam vše OK....ale stale mi nikdo nerekl jestli pro suldu s neverejnou IP to ma nejakej smysl aby mu slo lepe stahovani pres torrent.:-)

drz se jedinneho nicku, nebude tu hokej...

Kontrolovat ti radi proto, aby jsi se ujistil, ze nemas blokovny porty, ktere klient pouzivat. Jak jej zkontrolovat, jsi se mel zeptat toho, kdo ti radil.

Pokud se jedna o navod, ktery jsem vygoogloval, je ti k nicemu a tyka se sdileni v siti Akademie ved. Vubec jsi podle nej nemel nic nastavovat v souvislosti s torrentem! Podtrzeno secteno - neco (uplne nesouvisejiciho) jsi provadel, navedel si vsak co. Nic vic nic min. O CEDR se vubec nemusis zajimat, pokud nemas nekde jasne napsano, ze to souvisi s lepsim fungovanim tveho zpusobu vyuzivani torrentu. Bylo to absolutne zbytecne.

Zkontaktuj se jeste jednou s "radcem", at ti rekne presne kroky k reseni tveho problemu (pokud vsak nejake existuji, protoze mam pocit, ze bez verejne/staticke??? IP s tim nehnes.) Take me napada, zda-li nesouvisi problem pomaleho stahovani s agregaci (linku urcite nemas sam pro sebe, pokud navic existuje vic chronickych stahovacu...)

Chlapče ten NBIck měním kvuli takovejm jako seš Ty....ja mel zato že tohle je poradna a ne forum kde si frajeři
ůhoní ego"....ty neradíš akorát hledáš příspěvky laiků a machruješ....pubertu mám za sebou abych řešil nejaké velikosti písma, sdílnost příspěvku, nick aj hovadiny....Tve reakce hjodne vypovídají o Tobě....místo pr poradyn bys ty potřeboval docentaChocholouška.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru