Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak získat strom kategorií zboží?

Dobrý den,
Mám eshop a potřebuji vytvořit databázi pro vyhledávání náhradních dílů na motocykly. Na dodavatele jsem napojený pomocí XML kódu, který automaticky doplňuje / vyřazuje zboží. Dodavatel má vytvořený vyhledávač dílů pro konkrétní motocykly, tyto data ale neposkytuje (XML kód nemá uvedené kategorie, do kterých zboží patří). Lépe řečeno, XML kód obsahuje zařazení do kategorií pouze u univerzálních produktů.

http://aci.cz/m012-036-ojnicni-sada-husaberg-ktm-athena_d291585.html

Dodavatel naštěstí u konkrétních produktů uvádí záložku ZAŘAZENO (#sti cattree), ve které vypisuje jednotlivé kategorie (modely motocyklů), pro které je konkrétní díl určený. Potřebuji vygenerovat kategorie (modely motocyklů) a spárovat (přiřadit) je s těmi v XML kódu.

Napárování dílů do kategorií nemusí být automatické, ale musí být možné ho kdykoliv manuálně použít (kvůli nově přidávanému zboží dodavatelem). Určitě je nějaká možnost vygenerování zařazených kategorií pomocí vývojářského nástroje (Google Chrome - klávesa F12), já se v tom ale moc nevyznám. Věděli by jste si s tímto rady? Alespoň mě nějak nasměrovat?

Předmět Autor Datum
Pokud máš v tom xml tagy s kategorii a chces ziskat seznam kategorií, pak to xml otevři v nějakém te…
Jan Fiala 17.02.2019 22:36
Jan Fiala
Právě že tagy kategorií v XML kódu chybí. Potřebuji nějak vyexportovat dodavatelův strom kategorií a…
Jan.Mat 18.02.2019 09:37
Jan.Mat
Ten seznam vrací dotaz na: http://aci.cz/incajax.asp?act=ACIWebZarazeni&StiId=291585 Z něj už to půj… poslední
Wikan 18.02.2019 10:53
Wikan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru