Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem POWER_DRIVER_STATE_FAILURE Win7, letos 2x

Zdravím, na svém ntb, který má procesory mobilní řady 3xxx0M a je stabilní a bezproblémový (S windows 7), jsem letos objevil 2x BSOD POWER_DRIVER_STATE_FAILURE a to DNES a před 2 týdny. Letos žádné BSOD nemá. Minulý rok měl 5 BSOD. (na microsoft poměry = stabilní)

Co toto může být za chybu? Píše to caused by driver ntoskrnl.exe, tudíž to moc neřekne, ani v driver stacku nevidím další záznamy v (když si to otevřu v bluescreenview -nirsoft)

Předmět Autor Datum
Na tvoj HW sa sťažuj, nie na MS, čiže na naboptnanú, spomalenú, zastaralú zdochlinu v podobe OS W7.…
Nuda 19.02.2019 17:50
Nuda
jakože ty srágory, co se defaultně restartují bez potvrzení a neustále stahují něco z internetu a kd…
penoncy 19.02.2019 17:52
penoncy
Dám ti jednu odbornú. Lebo mne sa tieto veci roky rokúce nestávajú pritom disponujem dualboot, W7 +…
Nuda 19.02.2019 18:11
Nuda
Co znamená "blbnút na nete"? Antiviry nevedu, nepotřebuji, neonanuji, nemám potřebu nic kontrolovat… poslední
penoncy 19.02.2019 18:17
penoncy

Na tvoj HW sa sťažuj, nie na MS, čiže na naboptnanú, spomalenú, zastaralú zdochlinu v podobe OS W7.

Prejdi na OS W10, ten má stabilné jadro pričom tento inteligentný systém si generiká nájde na serveroch k ovládačom po celej zemeguli sám, úplne zadarmo.

jakože ty srágory, co se defaultně restartují bez potvrzení a neustále stahují něco z internetu a kde je půlka věcí, co fungovala v Windows 7, rozsypaná, nefunkční ,skrytá, nebo rozbitá. A to vše pod hrozbou, že se to podělá při každé aktualizaci?

Dám ti jednu odbornú. Lebo mne sa tieto veci roky rokúce nestávajú pritom disponujem dualboot, W7 + W10, oba x64 bit.

Sprav si úplne čistú inštaláciu cestou nástroja diskpart.exe - clean, záplatuj, vylaď systém, doinštaluj do W7 svoj obslužný, hlavne preverený, čistý, funkčný, stabilný SW. Po tomto sprav okamžite Image, bitovú zálohu aktívneho a primárneho oddielu pri uspatom OS na disku (nie live, za behu) pod WinPE alebo Linuxom, aby pri obnove nehrozilo narušenie integrity dát.

Teraz môžeš blbnúť na nete lebo bitová záloha vyladeného, čistého, funkčného OS každý SW problém zaručene istí. Obnova (trebárs každých 24-hodín denne) je otázkou niekoľkých minút, pritom nemusíš cpať do OS nejaké šmejdy z radov AV, kontrolovať nekonečnou onániou dáta na malicious, browser na škodnú, cookies apod. V jednoduchosti je krása.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru