Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Preferujete LCD pred CRT ?

Ahoj, chtel bych se zeptat, zda vsichni preferujete "ploche" obrazovky pred klasickymi CRT. Je jedno jakou technologii. Zjistil jsem, ze leckde uz se CRT monitory ani neprodavaji. Kdysi davno bylo velmi opruzni sedet u starych CRT, bolely z toho oci. Ale novejsi a kvalitni CRTecka mi uz v tomto smeru spatna neprisla. A ted me zase palily oci i z plocheho EIZA, ale i jinych znacek. Tak jsem i uvazoval, zda se nevratit k CRT ? Co si o tom myslite, jaky mate na to nazor ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mam CRT EIZO již čtvrté. Začínal jsem na T930 pak 931 a následoval T962. V současnosti používám T966…
DROLL 11.08.2008 14:59
DROLL
Tak to nemas pravdu a konstatuju, ze jsi toho videl opravdu malo. Mel jsem od Eiza vsechny nejvyssi…
ra1 11.08.2008 19:14
ra1
Připojuji se, tohle je třeba těžké LCD hovado s obrovským gamutem + žádné trapné bílé trubice na pod… poslední
Fuente 11.08.2008 23:21
Fuente

Mam CRT EIZO již čtvrté. Začínal jsem na T930 pak 931 a následoval T962. V současnosti používám T966 a jelikož pracuji v oblasti IT měl jsem možnost hodně srovnávat. Také se zajímám o fotografii a musím konstatovat že jsem opravdu nic lepšího neviděl.CRT a LCD se nedá srovnávat. LCD nemůže CRT konkurovat kvalitou ale má své nezanedbatelné výhody v desingu,malé váze a v úspoře místa.

Tak to nemas pravdu a konstatuju, ze jsi toho videl opravdu malo. Mel jsem od Eiza vsechny nejvyssi modely rady 21" radu F i T a prave pro fotky nejsou tak vhodny jako S-IPS panely od Eiza. Maji totiz moc kontrastu a rekne ti to kdokoli, kdo s Eizem dela, nemyslim cloveka co videl jedno z vlaku. Mluvim o p. Svecovi z Eiza. Kvalitni LCD je dnes uz lepsi nez CRT, mluvim jen o Eizu. Jine znacky me nezajimaji a neznam je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru