Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Diskuze: pomoc s výběrem komponent

Tak nejdulezitejsi je, abys zvazil, jestli uz opravdu nevydrzis pockat na ten Zen 2 (RyZen 3000), nejpozdeji behem letosniho podzimu bude urcite venku.

U single core her samozrejme bottleneck muzes ocekavat, ale dneska uz vetsina her umi aspon 4 jadra a postupne pribyvaji tituly, ktere umi vyuzit multicore naplno, tudiz tam pak bude naopak RyZen vepredu pred Intelem, ktery ma jader mene.

Na fullHD ti staci GTX1060 (GTX1660), na 1440p potrebujes GTX1080 (RTX2070), ma smysl jit do RTX2080 s tim, ze v budoucnu to vyuzijes, kdyz je to tak drahe? Neni ekonomictejsi jit do levnejsi grafiky a vymenit ji drive?

DLSS je nesmysl, ktery zatim nefunguje a mimo vybrane tituly NVidii nikdy fungovat nebude, marketingova kravina NVidie, ktera casem umre.

RT je narocna technologie na vykon grafiky, vyuziti na RTX2080 bude nulove, jakmile prejdes na 1440p. Vubec bych se tim zatim nezaobiral. Smysl to dostane tak za 3 roky nejdriv, osobne neverim, ze budou mit grafiky nutny vykon driv jak za 5 let. Stejne na to bude ta RTX2080 nakonec malo vykonna, takze bych se tim nezabyval taky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny