Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz na androidbox

Zdravím, měl bych dotaz, jestli máte někdo zkušenosti s android boxem a případně jaký je dobrá. Mám TV model lg 42lm615s, ještě to není Smart tv. Mám například o2 sport, ale sleduji online třeba na pc, protože si nechci kupovat předražený setobox, když už doma mám od jiného poskytovatele. Samo o2 má aplikaci přímo pro android. Myslíte, že lze android box připojit k jakékoliv televizi, i když není smart a poté služby využívat, stáhnout třeba tuhle aplikaci? Předpokládám, že potom se jen na TV zvolí HDMI a ovládá se nějakým přiloženým ovladačem, zda to ale takhle je nevím, proto prosím o rady, děkuji.

PS. možná by bylo vhodné koupit rovnou novou TV, kde android je, ale TV zatím funguje bezvadně se super obrazem, proto se ptám na toto řešení, zda to někdo takto řeší a jaká je kvalita.

Předmět Autor Datum
- Nevim jakou aplikaci mas presne na mysli ale, samotny "Android Box" fungovat samozrejme bude, stac… poslední
XoXoChanel 07.03.2019 19:23
XoXoChanel

- Nevim jakou aplikaci mas presne na mysli ale, samotny "Android Box" fungovat samozrejme bude, staci do nej jen pichnout [HDMI + DC adapter] a je to.
TiP ~ Existuji i Android_USB klice, kde na misto klasokého BOX mas zarizeni které vypada jak vetsi USB klic (typu Chromecast, Amazon Fire stick) které pichnes rovnou do [HDMI] portu v TV.
* Jejich principalni pozitivni body jsou : Nepotrebujue [HDM]I kabel, je diskretni, nizka spotreba a cena. Zpravidla nepotrebuji pridavny DC adapter v el. zasuvce, kde napajeni je pomoci [USB] portu v TV /dle modelu, neplati pro vsechny Android TV. U Amazon Fire stick se mi libi ze ma i ovladacku, osobne jsem ho koupil za 25$ na Amazonu ve slevach, za tu cenu mu nemam co vytknout.
[85202-android-tv-png]
- Na mensi recenzi Chromecast, alespon jak to vypada muzes nahlednout na z Poradna.net recenze : Chromecast 2 - dokonalý streamingový nástroj
- Mensi recenze porovnani aktualnich zakladnich modelu : https://www.unlockboot.com/android-hdmi-stick/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru