Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ideální 650W zdroj kolem 2 500,-

Jsem z vás pánové, diplomaticky řečeno, trochu zmatený :D Zatím jsem přehodnotil názor na příkon, 550 bude stačit, stejně asi ten top high end nikdy kupovat nebudu (co se GPU/CPU týče). Ze začátku se mi právě ten sestupný trend ve spotřebě moc nezdál, protože výrobní technologie se sice zlepšuje, jenže s ní roste i výkon tak se mi zdá, že se to celé ve výsledku tak nějak dorovnává :) - když vyloučíme mid-range produkty jako třeba RTX 2060.

Holt tomu ale zdaleka nerozumím tolik, abych dokázal odhadnout výhody/nevýhody konkrétního výrobce na základě vnitřností zdroje apod. Můžu se spoléhat maximálně na recenze a fóra :)

Na CZC mají nějak zlevněný EVGA G3 (550W) za necelých 2 300,- ale u výrobce tam je zase jen dvouletá záruka (přímo u výrobce), takže opět buď Corsair nebo Seasonic FP, který je o dost levnější... nebo rovnou ten drahý Prime Ultra? :) - má to nějakou cenu, krom asi hezčího balení/vzhledu a o něco málo stabilnějšího výstupu? Ta G3 mi za ty peníze příjde solidní, ale fakt nevím, jak bych pak uplatňoval případnou delší záruku a jak dlouho by taková reklamace mohla trvat

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny