Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přehrávač videí pro android

VLC je srastlivy bastl a slepenina, proto jsem taky nedoporucil

- Osobne zase muzim rict opak, [VLC] Player verze "Vetinari" mi jede ze vseho tak nejlip, dopadu na baterii vic jak jiné 'APPs jsem si nevsiml", pouzivam ho prevazne na IOS a Windows, ale i Androidu (mimo K-Lite), hlavne ke cteni hudby, videa (4K) i ke cteni na sitovych discich, Plex, Nas (SMB3, FTP, SFTP, NFS) a protoze v nem nevyskakuji zadné reklamy a funguje i pri "vyplé obrazovce".
* Kdysi i dnes ho sem tam pouziju na filmy 3D, kde snad jediny VLC fungoval jak mel, ale toz vy ste tady "stribrni vedouci" vy to budete vedet lip a navic zarizeni Android moc nepouzivam ;-)

Tazatel : Pro pripad ze by jsi ho chtel zkusit : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc Kdyby jsi zadal VLC do vyhledavani ve Store sam, tak si davej pozor aby jsi instaloval [VLC] od "videolan" a verzi nad 3.x (posledni je tusim 3.1 jiz s novym 'VLC core').
* Kdyz ti nebude vyhovovat, tak ho zkratka odinstalujes. Na Desktop podporuje i H.265, 8 i 10 bits, HDR10, 4K@60FPS, na mém media zarizeni ARM nebo Intel Celeron/J a u 4K@30fps nejakou podstatnou zatez nepozoruji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny