Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna na youtube? "Plnoletá videa" už nejdou snadno vidět

Stalo se za poslední 2 měsíce něco na youtube ohledně politiky přehrávání videí Označených jako ne pro mladiství (tam kromě vy-víte-čeho spadá například i video petard nebo svařování)? předtím mi tyto šlo bez problému přehrávat youtube videa přes PotPlayer a nebo přes youtube.com/v/id-videa.

nyní mi to v potlayeru hází chybu, že soubor nelze přehrát - nepřečte to ani jeho název (což u některých videí, které jsou "nevinná" ukáže jméno, název a popis, ale také nejdou přehrát, protože mají třeba jiiný kodek.

Apři pokusu přehrá přes youtube.com?watch?v= ---> na youtube.com/v/id-videa. to háže Watch on youtube flash-embedded-videos no longer supported.

Naopak< přes youtube-dl program to jde nadále korektně. (tyto "nekorektní videa" například z anatomie, testování odolnosti baterie, crash,testů)

Proto se ptám, došlo k nějaké změně?

Podotýkám, že žádný účet na googlu nemám ani si nechci zařizovat. (protože na stránce to ukazuje hlášku, potvrďte svůj věk, že se přihlásíte, aby mi někdo nedával Knížecí rady)

Předmět Autor Datum
Ano doslo ke zmene, je treba se prihlasit. Pokud to jeste nekde jde i bez prihlaseni, tak super pro… poslední
RedMaX 17.03.2019 15:45
RedMaX

Ano doslo ke zmene, je treba se prihlasit. Pokud to jeste nekde jde i bez prihlaseni, tak super pro tebe, kdyz se prihlasovat nechces. Obavam se ale, ze casem zatrhnou vsechno a bud se prihlasis nebo na to koukat nebudes.

Edit: Ikdyz preci jen, muzes pouzit nejaky stahovaci program a stahnout si to na lokal a az pak spustit, ja treba pouzivam na stahovani JDownloader.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru