Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vista Service Pack

Ahoj, mám menší problém.. už tak tři měsíce se mi nabízí aktualizace na Windows Vista Service Pack. Aktualizace se mi stáhnout, pak se počítač několikrát restartuje a instaluje, trvá to dlouhou dobu... a nakonec mi to napíše, že aktualizace nebyly nainstalovány. Vůbec nevím, v čem je chyba. A hlavně mám pocit, že od té doby, co se mi tahle aktualizace nabízí, se mi počítač strašně zpomalil.
Pokud mi dokážete někdo poradit, co s tím, budu vám hrozně vděčná.
Díky,

Eva

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ano, to je takový žertík od MS. Ještě buďte ráda, že to PC vůbec naběhlo, ne všichni měli takové ště… nový
Kurt 24.07.2008 14:56
Kurt
Skus si stiahnut ten servicepack rucne, www.microsoft.cz do vyhladavania zadaj vista servicepack, a… nový
MM.. 24.07.2008 14:56
MM..
Inac moze byt ze to mas zavirene a nejak sa to do toho miesa (pust tam aktualizovany antivirak scan… poslední
vlk56 24.07.2008 16:15
vlk56

Skus si stiahnut ten servicepack rucne, www.microsoft.cz do vyhladavania zadaj vista servicepack, a stiahni si ten balik "pre sietovych expertov" ci jak sa to vola :-) ma to tusim ca. 600MB. Pozor musi to byt presne pre tvoje windows (32bit alebo 64bit, ak nevies tak si to pozri v ovl.panely - system).
A skus to po stiahnuti nainstalovat z toho .exe co si stiahla.

Inac moze byt ze to mas zavirene a nejak sa to do toho miesa (pust tam aktualizovany antivirak scan celeho PC, a superantispyware scan celeho PC), alebo mas spustene nejake "superochranne" programy, skus vsetky dodatocne superochranne programy odinstalovat alebo aspon vypnut ochranu, a pred instalaciou SP vsetky programy pozatvaraj, preistotu povytahuj zbytocnosti z USB (aj modemy apod ak nejake v USB mas), a pocas instalacie preistotu nic s PC nerob.

Inac moze byt ze to mas zavirene a nejak sa to do toho miesa (pust tam aktualizovany antivirak scan celeho PC, a superantispyware scan celeho PC), alebo mas spustene nejake "superochranne" programy, skus vsetky dodatocne superochranne programy odinstalovat alebo aspon vypnut ochranu

Prostě furt to samý dokola. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru