Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o pomoc při výběru notebooku

a já se omlouvám za blbost - nenapadlo mě že "tos" znamená toshiba, čekal jsem hrůznou noname skládačku, ale jsem líný klikat na odkazy ("zas to bude nějaký pomalý server s tunou flashe").
přesto bych sám na toshibu nesáhnul ani klackem - má asi nejpitomnější rozmístění kláves, jaké snad ani nejde vymyslet, prostě nepoužitelné.
a spolu s předřečníkem chválím že se ve výběru neobjevil acer - to bývá nemoc většiny tazatelů.

nevím jak ostatní, ale po letech strávených kolem it už jsem na značku hp alergický. nekompatibilita ovladačů, nulový support pro další verze, šmejdské provedení (celé hp je dnes čína), a záruka kompatibily alespoń u tradičních hp serverů? nenechte se vysmát, jen vyhozené tisíce do luftu za nefunkční díly. o soho sortimentu nemluvím, jeho support odepsali už před 10 lety.

pokud jde o cenu, ntb se nevyplatí. za stejné prachy je podstatně výkonnější (bez problémů po částech updatovatelný) desktop. volba cpu je věcí nadšení, nebo úspory energie a hluku větráků (mám amd x2 be).
je argumentem přenosnost/provoz na baterky? pak nebudu řešit pitomosti jaké hry se na tom dají hrát, spotřebově tuším vede intel.
šplhám s tím krámem na komín? potřebuju být 6 hodin bez sítě? pak zas vede intel atom, viz odkazy vpravo na různé subnotebooky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny