Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomaly start virtualniho stroje pod win Vista 32b

Zdarec,
muj stroj je c2d 4500, 4GB ram, 2 disky SATA 160GB, OS win Vista Business 32bit SP1 aktualizovany + VMware Server verze 1.0.3 build-44356.

Virtualni stroje startujou z jineho fyzickeho disku nez OS. Potiz je v tom, ze samotny start virtualni masiny (jeste nez zacne startovat samotny system - ubuntu 8.04 nebo winXPpro), trva cca 5min, pricemz disky (oba) drnci jako o zavod. System pak je po tuhle dobu zcela neovladatelny, neda se jezdit poradne ani kurzorem od mysi. Ze to nespadlo indikuje jen zhasinajici numlock. Pokud si pred tim pustim spravce uloh, tak muzu videt, ze vytizeni cpu je po celou dobu te operace 3-5%. Krom AVG8free tam nic dalsiho nebezi.

Pokud to same na stejnem stroji provedu pod winXPpro (dualboot) potazmo v praci na P4 2.66Ghz 1GB ram (winXPpro, stejne verze software), tak se to chova normalne.

Co delam spatne ? :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
moje zkušenosti s použitím VMWare server 2 RC1 : kdo by čekal stejně efektivní a jednoduchý nástroj… poslední
gullman 17.08.2008 22:08
gullman

moje zkušenosti s použitím VMWare server 2 RC1 :

kdo by čekal stejně efektivní a jednoduchý nástroj jako byla přadchozí verze, se zlou by se potázal. Po instalaci to spouští jakousi servisu a tváří se to jako webový server. Má Opera i Firefox to nezvládají, blekotají něco o chybějících certifikátech (cože???). Spouštím IE7, dostávám se až do management konzole. Staré virtuální mašiny z původní instalace nefungujou..Hm. Zasouvám do mechaniky cd s Ubuntu804, ještě to nevzdávám a instaluju systém znova. Aspoň si u toho vypiju kafe.

...po dvou hodinách nastavování a fuj, čtení manuálu:

"Error opening virtual machine, host name could not to be resolved." Jako výsledek celoodpoledního snažení docela mizérije.

result pro mě v tuto chvíli:
Milé Visty, děte do pr**** ... s Virtualizačními nástroji stejných rodičů nefungujete. Myslím že vás s malym v sformátuju. Kam sem sakryš založil to cd s winXP... :x:3-[

edit: ...dlužil jsem tu nějakou odpověď..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru