Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tiskárna Canon PRO 9000 Mark II problémy

Ahoj,
má zlatá střibrná tiskárna Canon PRO9000 Mark II mě přestává poslouchat. Pravda, užívám ji od roku 2002!
Stává se, že netiskne úplně pravoúhle, text je místy zdvojený. Dle odpovědi na můj poslední dotaz jsem provedl vyčištění trysek a zarovnání hlavy. Nic moc. Navíc teď dává hlášku, že nádržka odpadního inkoustu je téměř plná. Nerad bych se s ní rozloučil. Dokonale mi vyhovovala svými osmi barvami, které jsem si mohl navíc podle libosti upravovat pro práce na řadě výstav.
(Např. Kaňony USA-Liběchov, American CenterPlzeň, Hudba-Galerie Ledeburské zahrady Praha, ACP Plzeň, Portréty přírody-Panteon Národního muzea Praha, Variace na hudbu-ČSAV Praha atd.) Za tuto vsuvku se omlouvám, to se nechci chlubit, ale nemohl jsem si ji odpustit. A ještě musím dodat, že všechny výstavy jsem platil sám ze svého průměrného důchodu. Rád.
Přiznávám, tiskl jsem nejen na papír. Fólie, papndekl, plátno, CD, natužená juta- všechno to tiskárna schroustala! Vím, že má svůj zenit dávno za sebou, ale jak jsem se koukal po nabídkách, asi nemám šanci.
Na nějakou novou, o které se (nikdo to nekupuje) nic nedozvím, navíc na ni asi ani neušetřím, jak se dnes říká, asi nedosáhnu.
Jestli jste to někdo dočetl až sem, tak vám a)gratuluji a za b), jestli máte nějakou konkrétní radu, dejte mi ji.
Rád bych ještě ve své práci pár let pokračoval.
Z Chrástu nad Sázavou zdraví
Ivan Wild
25.3.2019
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono to vypadá na /za ty roky/ vyklechtanou mechaniku. Zkusil bych oslovit autorizovaný servis Canonu…
mif 25.03.2019 17:29
mif
Pokládám za slušnost podat zprávu, že moji tiskárnu Canon PRO 9000 Mark II dokázali v servisu Compro… poslední
Velehroch 12.05.2019 19:18
Velehroch

Ono to vypadá na /za ty roky/ vyklechtanou mechaniku. Zkusil bych oslovit autorizovaný servis Canonu, ale při stáří tiskačky... nevím nevím... Náhrada by asi byla Pixma Pro-100S či lépe Pixma Pro-10S, ale jsou to dost velké prachy - první nějakých jedenáct, druhá sedmnáct litrů peněz českých. Já bych se zeptal v tom servisu (zkus vygůglit české zastoupení).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru