Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook se vypina pri hrani.

Zdravim, mam notebook ASUS N55SF, ktery mi dela problemy, zacnu asi tim ze jediny problem je kdyz spustim vice narocnou hru, napr fortnite.

jakmile spustim fortnite, tak chladic u notebooku zacne brutalne zrychlovat az nakonec bezi hodne rychle, a ntb se vypne z sam od sebe..

teploty pri hrani fortnite: Procesor 95 stupnu pri hrani, kdyz nehraju tak procesor 45-55 stupnu.

vyresil jsem to tim ze jsem ve windowsu dal v power setting (napajeni) vyuziti procesoru misto 100% tak na 70%, notebook se uz nevypina, ale stejne by me zajimalo co stim? Napadlo me dat do servisu ntb jestli by pomohlo vycisteni notebooku od prachu a tak, to se prave ptam vas jestli to je pricina, kazdopadne nevim teda jestli ntb to nezvlada a je to normalni ze se vypne pri hrani novejsich her, a nebo je problem v ntb.. mozna prepastovat procesor a vycistit ? Pomohlo by to? Nebo To je neco co ma takle byt a neda se to vyresit? Diky.

i5 2410m
8GB Ram DDR3
Geforce GT 555M CUDA 2GB

ASUS N55SF

Dela to jen u novejsich her, u starych jako napr gta san andras to nic nedela, mimochodem ntb nemam na hrani a kdyz si neco zahraju tak si to dam stejne vse na nejnizsi detaily i rozliseni coz mi nevadi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny