Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Třeba se ti jen zapnulo milión hlídačů čehosi, GPS, Bluetoth a tak. Zkusil bych telefon prolézt v na…
Kráťa 29.03.2019 12:47
Kráťa
Ne a ne a ne!!! :!::i: https://dotekomanie.cz/2018/12/cheetah-mobile-podvod/ Jedním takovým známěj…
RedMaX 29.03.2019 17:32
RedMaX
Jdu udělat "pořádek". Quick pick používám snad 6 let a jdu tedy zkusit to Piktures. ES File Explorer…
Kráťa 05.04.2019 15:24
Kráťa
Vyvojarske nastroje trochu pomuzou, omezeni aplikaci na pozadi take, ale neni to stoprocentni. Na r…
RedMaX 05.04.2019 17:41
RedMaX
Smir se s tim, Android je ze vsech nejchytrejsi a uzivatel je luza, ktera mu do ukoncovani aplikaci… poslední
Kráťa 05.04.2019 18:39
Kráťa

Třeba se ti jen zapnulo milión hlídačů čehosi, GPS, Bluetoth a tak.
Zkusil bych telefon prolézt v nastavení a povypínat/zakázat nepotřebné. Také displej se mohl přehodit na automatické podsvícení a displej žere snad nejvíc.
Na detekci co se pouští, je bezva Clean Master a jeho funkce "spořič baterie". Ten ukáže spuštěné a ty jdou ukončit. Před ukončením v CL však vlezu do nastavení > správa aplikací a tam ji zakážu (když ji už nikdy nechci).

Ne a ne a ne!!! :!: :i:

https://dotekomanie.cz/2018/12/cheetah-mobile-podvod/

Jedním takovým známějším vývojářským studiem je společnost Cheetah Mobile. Ta je bohužel známá převážně tím, že skupuje aplikace a implementuje do nich mnoho reklam. To ale nestačí, Cheetah Mobile přímo sbírá data uživatelů, čímž se ani netají. Ostatně si je můžete zakoupit prostřednictvím webu data.cmcm.com. Nyní se ale ukazuje, že společnost jde za hranice slušného chování a doslova podvádí.

Jdu udělat "pořádek". Quick pick používám snad 6 let a jdu tedy zkusit to Piktures.
ES File Explorer jsem naštěstí jen párkrát zkusil, naposledy snad přede dvěma lety.
Cleam Master si ještě rozmyslím. Asi tak jednou v měsíci ho pouštím.
Ostatní aoplikace v článku nemám. Jen jsem kdysi zkoušel "delfína", ale nevyhovoval mi.
Tato tvrzení mě odjakživa děsně vytáčí. :-)

"...Android má svůj vlastní nástroj pro správu operační paměti, který zajišťuje, aby byla využívána optimálním způsobem. V mnoha případech záměrně udržuje aplikace v RAM, aby zlepšil výkon jejich rychlým načtením...."

Proč má běžet na pozadí 50 aplikací proto, aby nastartovaly o setinu vteřiny rychleji, když je uživatel pouští jednou za měsíc na půl hodiny? Proč to má imrvére běžet? 100x nic umořilo osla. Je to logika, jako si nechat u bytu napůl otevřené dveře, že jdou potom rychleji otevřít. :-)
Když nějakou aplikaci ukončím, tak tím mám na mysli ukončení (zavření dveří) a ne její "relax režim na pozadí" (přivření dveří).
https://www.svetandroida.cz/10-aplikaci-ktere-neinstalujte/

Vyvojarske nastroje trochu pomuzou, omezeni aplikaci na pozadi take, ale neni to stoprocentni.

Na rizeni samospousteni aplikaci potrebujes auto-start manager, napriklad se zda, ze by na nektere telefony mohl fungovat tento:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autostart.eventmanager&hl=en_US

Nicmene ja tu aplikaci nezkousel, pouzival jsem jine a uz ani jedna z nich na Google Play neni. Podle obrazku se ale zda, ze tato appka dela to same, umi na rootnutych zarizenich smazat autospousteni aplikaci u jednotlivych flagu.

-----

Jen upozorneni na tvuj odkaz, ten clanek je z roku 2016, nektere doporucovane nahrady v clanku za sledovaci aplikace uz neplati, od te doby se zase aplikace i Android vyvinuly nejakym zpusobem, takze nektere appky uz tam nejsou podporovany.

-----

Smir se s tim, Android je ze vsech nejchytrejsi a uzivatel je luza, ktera mu do ukoncovani aplikaci nema co kecat. ]:) Sorry, nedalo mi to, protoze tvuj nazor mohu podepsat, taky to nenavidim, ale nic s tim nedokazeme udelat, bohuzel. Nejvic cloveka vytoci, kdyz pri nedostatku pameti Android vymaze z pameti prave tu aplikaci, kterou chces za par minut pouzit a tudiz ji start trva dele. Samozrejme, cim pomalejsi starsi levnejsi telefon, tim vic to clovek pozna.

-----

Piktures mi nesedlo, ale objevil jsem appku F-Stop Gallery, i v neplacene verzi, kterou mam, je pouzitelna a rekl bych, ze se QuickPic appce podoba nejvice. Doufam jen, ze se za tyden nezjisti, ze nas take sleduje, ale snad ne, kdyz snad vydelavaji na placene verzi za 110Kc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru