Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr notebooku

Zdravím lidi,

potřeboval bych poradit.
Jelikož se životnost mého stávajícího notebooku blíží ke konci tak uvažuji o koupi nového a nedávno jsem narazil na HP ENVY x360, který má v sobě Ryzen 7 2700u s grafikou Vega 10. Nikdy jsem v notebooku AMD neměl a bojím se zahřívání a tudíž i hlasitějšího větráku. Chtěl bych se zeptat, máte někdo s těmito notebooku zkušenosti ?
Dále jsem pak narazil na větší variantu tohoto NTB, která má v sobě i5 a MX150 4GB, což se mi zdá jako lepší volba, ale zase je větší.

Myslíte, že se vyplatí koupit ten notebooku s Ryzenem, když výkon potřebuji na občasné hraní starších her (SMITE, to vím že dá), pak jen lehká práce v Photoshop a podobném SW. Bojím se hlavně toho, aby nebyl problém se zahříváním, popřípadě ovladačích, kde jsem někde četl, že mívají problémy.

Děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vyssi cena - platis za 2v1, notebook plus tablet dohromady. Pokud navíc notebook trochu víc zatížít…
TakUrcite 29.03.2019 18:18
TakUrcite
Otázka, jaký notebook s rozumným výkonem nebude slyšet. :) Pasivní chlazení v noteboocích je minižeb… poslední
Railee 29.03.2019 19:13
Railee

Vyssi cena - platis za 2v1, notebook plus tablet dohromady.

Pokud navíc notebook trochu víc zatížíte, dokáže být docela hlučný, uslyšíte ho přitom i bez zátěže. Vyšší spotřeba a zahřívání zkrátka nedovoluje tak tichý provoz.

https://www.zive.cz/clanky/ryzen-5-v-notebooku-hp-envy-x360-splnene-sliby-nenaplnena-ocekavani/sc-3-a-191543/default.aspx
Nevadi ti to ?

asi nejvíce mi vadí absence TrackPointu, klávesnici mám také raději na ThinkPadu a neposledně zde máme lesklý dotykový displej, který může posloužit i jako zrcadlo.

https://diit.cz/clanek/minirecenze-hp-envy-x360-15-ryzen-v-notebooku/zaverem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru