Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je možné zablokovat přenost HTTP odpovědi po té, co se dozvím hlavičky?

Dobrý den, představte si situaci, kdy si prohlížečem chci blokovat například obrázky větší než 2MB (server v response vrací Content-Length) a nebo například videa (Content-type: video/mp4 zjednodušeně)

Situace je taková:
- kliknu na odkaz http(s)://neco.cz/blabla (což ale vrátí soubor s videem, může být běžné u modrewrite namátkou)
- nějaká jiná stránka má v sobě (IMG SRC=obrazek.jpg).
- odešlu formulář, ze kterého se mi vrátí odpověď (napříkad Content-Disposition:download)

A co chci udělat Zablokovat, aby se data tohoto obrázku vůbec přenášela. Je možné toto udělat? Problém ale je, že nejprve je odeslán GET request, (může to ale být i POST, například po odeslání formuláře to bude download), poté mi přijde záhlaví HTTP odpovědi,. Až tady se dozvím Content-Type nebo -Length. A poté už to ke mně pálí data Cílem je, aby ty data ke mně přestaly putovat - například mám FUP a chci zamezit přenosu obsahu podle kritérií výše (>5MB soubor, videa dle content-type ) Jde to nějak udělat v prohlížeči? Nějak ukončit spojení?

(Samozřejmě vynechávám HTTP HEAD, ale to nelze použít, protože takhle se prohlížeče nechovají, to by musel u každého requestu z opatrnosti odesílat HTTP HEAD)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny