Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bluescreen - pc

Dobrý den,

Mám dotaz a rád bych požádal o pomoc-radu..

Už delší dobu mě na pc trápí bluescreen, počítač funguje dělá co má, ale při větší zátěži vyskočí “modrá obrazovka” Dumping psychical memory, načte se to do sta a počítáč se restartuje.

Projel jsem pc antivirakem, zkusil několik příkazu v cmd sfc.

Podle mého by mohl počítač trápit fakt, že je nainstalován jak eset tak avast, když jsem jeden chtěl odstranit (avast) počítač opět vyhodil bluecreen.

Mužů poprosit o radu, jak takovou situaci řešit? Reinstall winu se mi úplně nechce vzhledem k počtu dat uložených v pc, a nějaká manipulace se zálohovaním nepřipadá v úvahu, počítač se vždy vypíná výše zmíněním problémem.

Je tady nějaká možnost jak se s tím vypořádat ? Díky za reakce.

Zachycení bluescreenu - https://prnt.sc/n547bb

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Driver_IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL Tedy česky: Ovladač který adresuje buňky paměti je v kolizi s funkcí p… poslední
Ulysses 14.04.2019 15:09
Ulysses

Driver_IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL Tedy česky: Ovladač který adresuje buňky paměti je v kolizi s funkcí přerušení - tedy nesprávná adresace v paměti. Problém vznikl poškozením nebo přepsáním driveru nesprávnou či chybnou verzí. Dosti možná při kolizi obou antivirů nebo jinou činností., Postup vyhledat nové nebo stávající verze ovladačů a nainstalovat. Ostatní je jen tápání v době Blackoutu. Poškození paměti jako zdroj problému je málo pravděpodobné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru