Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook vs PC

V tom s tebou souhlasim, navic nerozumim cim si polepsi kdyz uz se tedy zminuje "hlucnost" ze na misto tvé "Fera 3" co se tusim toci okolo "15 dB" narve 2x hlucnejsi 30dB/40dB stock , az na usetreni coz je pravda ze by na tom usetrit slo, to v podtextu "komponenty, ktere se zameruji na tichy chod' nedava smysl.
* Navic by si mohl umoznit i popripadny Overclocking, ktery se stock Wraith_Stealth verzi popripade mozny je ale neni tak evidentni a uz vubec né v otazce "dB".

Ani technologie zrychlovaci technologie Intel Optane to nezachrani.

NTB co jsem s touto kombinaci zkousel nebo na ne instalovat OS, meli narust vykonu zapis, cteni nebo pristupova doba na disku v destikach % a to i v podstatne kratsi dobe spusteni programu nebo kopirovani souboru. HDD@7200/ot bych do NTB urite neuprednostnoval, jak kvuli vysi hlucnosti, tak i vysim teplotam uz v tak pretopenych NTBs. Osobne (jde jen o osobni preferenci) bych radeji preferoval "5400/ot + Optane".
* Optane pouzivam i na svém desktop PC kde mi vysel levneji a usetril me vymenou HDD, zalohy souboru jak zakoupit novy HDD stejného vykonu. V mém pripade jde o 35-40% zrychleni puvodniho HDD coz bych urcite nenazval zanedbatelné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny