Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Repasovaný notebook

Dobrý den, rád bych si koupil repasovaný notebook. Cena tak do 8500,- . Notebook bych používal především na sledování filmů, seriálů, pak na nějaký to klasický projíždění internetu. Hry skoro vůbec nehraju, ale pokud by to bylo možné, rád bych si zahrál například novou Fifu. Předem děkuji za vaše rady.

Předmět Autor Datum
Repasované notebooky bývají určený pro kancelářské využití, takže na FIFU zapomeňte.
Kurt 19.04.2019 18:23
Kurt
Ona Fifa moc nepotřebuje: odkaz Jaký to máš repas. notebook?
Stefran 19.04.2019 19:52
Stefran
rád bych si koupil repasovaný notebook Asi nemá.
Kurt 19.04.2019 19:56
Kurt
Jj ano, uteklo. Co tento Dell? : odkaz Asi bych přidal SSD disk, ale nevím hry nehraju. P.S. U kom… poslední
Stefran 20.04.2019 20:55
Stefran
Ahoj, repasované stroje sú čisto len na kancelárske potreby. Hry ti to neutiahne už len z toho dôvod…
Darkmin 19.04.2019 21:48
Darkmin

Ahoj, repasované stroje sú čisto len na kancelárske potreby. Hry ti to neutiahne už len z toho dôvodu, že je tam stará generácia procesoru, a grafická karta je integrovaná. Ale nezúfaj, môžeš si kľudne zahrať aj GTA 5 na Very High detaily. Ako? Cloud Gaming. Osobne používam a odporúčam program Parsec: cloud gaming. Samozrejme sú tu hneď dve nevýhody.

1.) Musíš mať silnejší internet (tj. min. upload: 20 Mbps) - Aspoň musíš mať 20 Mbps internet upload, aby ti hra stíhala reagovať na tvoje pohyby mišky a kláves. To znamená, že pokiaľ máš menší upload ako 20 Mbps, hrať si síce zahráš, ale reakcie v hre budú oneskorené.
2.) Mesačne platíš okolo 39€ (45$), samozrejme môžeš aj menej. Viac si už naštuduj na tej stránke.

Takže pokiaľ máš peniaze "na rozhadzovanie", môžeš si zahrať hry na repasovanom PC / NTB pomocou tohoto programu. Ročne ta toto platenie vyjde na +- 14 000€, čo teda nie je veľmi malá suma. Ale ako som už písal... pokiaľ máš peniaze na rozhadzovanie (čo zrejme nemáš, kedže si kupuješ repasák a nie nový), tak nech sa páči.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru