Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ryzen 7 2700X - 4x8 GB RAM

- Vsak ti ma jet na 2933MHz vse pres uz je .."#*#çà"
- K Ryzen@2600 ani vic neosazuji a doporucuji spis "stabilitu" kterou v realném a kazdodenim uziti poctis vic jak "body" v benchmarcich .
* AMD moc dobre vi proc uvadi a doporucuje DDR4 2933 MHz jako Oficialni maximalni stabilni podporovanou hranici, proc asi ?!

- Ono, internet je plnej hovno-clanku "osazujte rychlou RAM k ryzenu" jaky to prinasi vykon v desitkach % , ale ten zbytek, zkracena zivotnost procesoru, modré obrazovky, nestabilita, prismahlej BUS, to uz nikde neuvadi.

- Az po roce odejde v CPU integrovany DDR_radic, vymena zakladni desky uz nepomuze (ta cast co AMD osadila primo do CPU a né na motherboard), ten dany tovarni "interni_clock" co se kazdy snazi pretacet, vynucovat pres vysi frekvenci RAM kterou aby radic vzal a mohl s nim pracovat musi zvysit cely bandwitch jadra. Hlavne ze v benchmarku mam o body navic ..
Chapu, zni to dobre, osad rychlou RAM dostanes vykon zdarma, ale v realite je to jen bulshit!!.

PS: Jestli jedes na 2933MHz tak nevim na co si stezujes. Zadnej problém nemas a vse ti jede tak jak ma, nechapu tvou "deception" :-).
* Druzi nebo virtualni skladaci sestav at si tam druhym strkaji co chcou , ty nebudes muset menit a kupovat CPU (jedna z nejdrazsich veci na dasce vubec) co jeden rok. Hlavne mi nerikej, ze to delas proto, ze ti s Ryzenem 2600 chybi vykon ;-)
Ale asi tomu budete verit a davat pozor az to zacnou psat tipuji tak ~ za pul roku na pcnew.cz az se zacnou obevovat prvni obeti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny