Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak je možno přesměrovávat hovory v mobilu s Androidem, jehož verze již takovou možnost nemá?

U mobilu Acer Liquid Z410, s OS Android 4.4.4, byla možnost v Nastavení- Call Settings (nastavení hovorů) nastavovat v nastavení související s hlasovým voláním přesměrování hovorů. Takže, v případě, že bylo obsazeno, případně mobil v nečinnosti, nebo v nedostupnosti, bylo možno navolit automatické přesměrování hovoru na jiné telefonní číslo. Tuto možnost jsem běžně využíval, v případě použití druhého zařízení, s druhou SIM kartou a jiným číslem (tablet, "chytrý" hodinky, druhý mobil), pokud jsem neměl tento první mobil u sebe.
V OS Android 7.1.2 MIUI Global 10.2 (Xiaomi Redmi 4A) tato možnost nikde není, což mi dosti vadí.
Nevíte někdo, zda neexistuje nějaká aplikace, jež by toto umožňovala i v případě vyšších verzí Androidu, který již tuto možnost nemá.
Rovněž mi docela chybí i ovládání (okamžité zapínání) mobilu gesty (při mobilu v pohotovostním stavu), které bylo u A 4.4.4, kdy přejetím po displeyi shora dolů, jako "I" se mobil ihned zapnul do základní obrazovky, při napsání prstem "V" se okamžitě zapnul a nastavil na volání (kontakty) a při napsání "C" se opět zapnul a spustila se okamžitě kamera (foťák).
Neexistuje i na tyto možnosti případně rovněž nějaká aplikace?

Předmět Autor Datum
Xiaomi: Nastaveni-Systemove aplikace - Nastaveni volani (hadam, mam anglickou verzi) a tam si nastav…
Tbrthg iodzvj 26.04.2019 16:04
Tbrthg iodzvj
Díky, už to mám. Hledal jsem to všude možně, ale tuto mi nenapadlo. Ještě jednou dík.:-D poslední
George63 26.04.2019 16:30
George63

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru