Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem JS a funkcionalne programovanie

ty radíš první řešení jako jediné správné,
ostatní radí první řešení, pokud není opravdu pádný důvod použít něco jiného a v takovém případě prověřit důsledky

Tedy panuje shoda na tom, že pro začátek je dobré react použít doporučeným způsobem. Neshoda nastane až v okamžiku, kdy je předchozí nepoužitelné či silně nepraktické - ty prosazuješ jedinou SPRÁVNOU cestu, my prosazujeme dosažení cíle.

REACT doslova píše: React has been designed from the start for gradual adoption, and you can use as little or as much React as you need. (zvýrazněno autory)
Licence je MIT, tedy explicitně umožňuje i MODIFIKACI reactu a to i v jeho základních vlastnostech, včetně kupříkladu úprav pro optimalizaci i za cenu mutable state, pokud to dotyčný shledá (pro sebe) vhodným.

REACT byl navržen jako počátek pro postupné úpravy a výslovně nevylučuje ani použití jiným způsobem, než je uvedeno v jeho dokumentaci. Dává tedy za pravdu dědkům, neprohlašuje se za JEDINOU SPRÁVNOU CESTU.

React je jedním (nikoli jediným) z mnoha možných prostředků, jak dosáhnout určitého cíle, použít react v nezměněné podobě podle doporučení autorů je jedním (nikoli jediným) z možných způsobů jak ho použít. Použité prostředky záleží na cíli, nikoli cíl na použití reactu obecně doporučovaným způsobem.

Pročti si dokumentaci Reactu, než napíšeš další neuváženost prozrazující tvou nezkušenost a neznalost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny