Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou náhradu za Remix OS?

IMHO tam bude podstatny rozdil uz jen v pouzité "verzi Android" (jeden je na 6.0, jeden zase 7.1.2, druhy tusim Bliss, ten uz je nejakou dobu na zaklade Android Oreo tedy 8.* etc), verzi a použitého kernel, dle mne to stejné nebude.
Pak vse na jedno brko neznamena stejna stabilita, API, IO (externi zarizeni, Joysticky), HW podpora, (třeba pro uvedené video, kde "odlisné verze" mají odlisnou verzi "generickych" ovladacu jako :: "OpenGl", "Mesa", "Quemu" etc), na jaké verzi Android|kernel je zalozena, Remix OS skončil snad na Android 4.4 coz muze byt problematické, když nekteré aplikace vyzaduji alespoň verzi 6.0 (proto doporucuji android 6.0 i jako minimum).
Nevim co primo jako IPTV používáš, , nebo cim je akcelorovany (to uz mozna pod Windows 10 popřemýšlet o pouzit KODI -- TiP : existuje i "NO WIN_STORE" verze : Kodi Installer x64).
Na hlubsi pouziti OS Android pod Windows spis uprednostnuji a nemusi byt spatna volba Androidx86 ve virtuál box, nez emulator. Pak mu priradis internetovy bridge a IPTV by mela normalne fungovat. Nevim, tipuji. (uz jsem potkal i to, ze mi problém dělalo s pripojenim DNS, když jsem chtěl sledovat TV poskytovatele).
(Staci se podivat na Relase_Note jednotlivých emulatoru, tech rozdilu je tam opravdu hodne, nekteré jsou podstatnejsi, hlavne po HW kompatibilte, nekteré mensi, ale na stejném zaklade, nevim no .. dle mne stejné nejsou, ale hadat se o opaku nebudu.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny