Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Explorer.exe W10 Crash

Obráť sa na zahraničné, americké, kapitaľistické, imerialistické fóra, možno ti nejaká dobrá duša na kolene z čírej sklenej gule vyrobí skript zavesený na Github v strojovom kóde RAW z dôvodu, aby akurát tebe odstránil problém s rozbaľovaním archívov, zipiek, ak už ani dvojokenný TC, či WinRar, 7z, nepomáha.

Ak máš v úmysle cpať do W10 nejaký AV od tretích výrobcov, v tom prípade aplikuj výhradne rumuna zn.: Bitdefender Total IT Smart security 2019, vybavený Firewallom nastavený v paranoidnom režime. Jedine tento platený AV dokáže spolupracovať s OS W10 bez zjavných problémov, čo môžem objektívne potvrdiť, lebo Bitdefdender Total mám otestovaný na desinách. Ostatné AV sú vývojármi sprznené, nedokonalé pri W10.

V opačnom prípade: Diskpart.exe - Clean active partition, format tabuľkou NTFS, MBR, a z ISO W10 čistá inštalácia so záplatou WU, logicky bez AV a bez obslužného SW. Nasleduje Image, tj. bitová záloha systémových oddielov niekam po ruke, šikovne bokom, pripravená kedykoľvek k obnove nejakých nešpecifikovaných zádrheľov systému, malicious alebo inak sprzneného OS a SW.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny